Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cîțu cere demisiile de onoare ale miniștrilor USR PLUS dacă va fi depusă moțiunea de cenzură

Florin Citu. - Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîțu face apel la depunerea demisiilor de către miniștrii USR PLUS, dacă formațiunea va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului.

„Cred că în România mai avem onoare. Când ai ieșit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea care și-a dat jos propriul guvern, când depui moțiune împotriva propriului guvern, poate o demisie de onoare....”, a spus vineri Florin Cîțu, scrie Hotnews.ro.

Prim-ministrul a anunțat vineri, la finalul ședintei conducerii PNL, că a obținut în unanimitate un vot de susținere la Palatul Victoria.

„Soluţiile se găsesc în coaliţie, nu în negocieri cu inamicii noştri, duşmanii poporului român, cu PSD sau cu extremiştii. Eu nu cred că în România astăzi cine vine în această coaliţie poate să aducă la masă extremişti. Votul BPN al PNL a fost în unanimitate de susţinere a premierului. PNL şi eu nu facem compromis cu PSD. A negocia cu PSD este a negocia împotriva poporului român”, a spus Florin Cîțu, adăugând că Partidul Național Liberal doreste coaliția să funcționeze. „E singura care poate implementa PNRR, planul Anghel Saligny si fondurile europene”, a continuat premierul.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult