Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Florin Cîțu: Restaurantele vor rămâne deschise pentru vaccinați, indiferent de rata de infectare

Restaurante Covid

Restaurantele vor rămâne deschise pentru persoanele vaccinate, a anunțat premierul Florin Cîțu după ședința de Guvern. 

„Deja am cerut domnului Arafat să modifice hotărârea CNSU, astăzi s-ar putea modifica, prin care să permitem activităților economice de acest gen, în special HORECA, să rămână deschise dacă sunt vaccinați cei din personal și doar pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidență.

Persoanele vaccinate vor putea merge la restaurante dacă cei de acolo sunt vaccinați. Nu trebuie să îi penalizăm pe cei vaccinați”, a declarat premierul. 

Până acum, restaurantele și cafenelele se închideau pentru toți clienții de la pragul de incidență de 6 cazuri de covid la mia de locuitori.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O alta umilire din partea carciumarilor. Este ultimul "sector economic" care trebuia luat in considerare. Este revoltator ca horeca, adunatura speculantilor, a celor ce vand produse indoielnice, de multe ori periculoase, sa fie mai presus de altii. In felul asta ii condamnati pe toti la imbolnavire. Vor lua amploare vanzarile cu certificate false. Un guvern incapabil de a conduce o tara. Doar mentinerea la conducere este scopul lor. Dupa cum se misca lucrurile, in politica, se pare ca acest guvern numai are zile multe. Nici pnl nu va supravietui. Dar raul odata produs va ramane, in diferent de cei ce vor veni. Si acestia au acelasi scop: puterea si accesul la administrarea fondurile pnrr.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult