Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Florin Cîțu: Restaurantele vor rămâne deschise pentru vaccinați, indiferent de rata de infectare

Restaurante Covid

Restaurantele vor rămâne deschise pentru persoanele vaccinate, a anunțat premierul Florin Cîțu după ședința de Guvern. 

„Deja am cerut domnului Arafat să modifice hotărârea CNSU, astăzi s-ar putea modifica, prin care să permitem activităților economice de acest gen, în special HORECA, să rămână deschise dacă sunt vaccinați cei din personal și doar pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidență.

Persoanele vaccinate vor putea merge la restaurante dacă cei de acolo sunt vaccinați. Nu trebuie să îi penalizăm pe cei vaccinați”, a declarat premierul. 

Până acum, restaurantele și cafenelele se închideau pentru toți clienții de la pragul de incidență de 6 cazuri de covid la mia de locuitori.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O alta umilire din partea carciumarilor. Este ultimul "sector economic" care trebuia luat in considerare. Este revoltator ca horeca, adunatura speculantilor, a celor ce vand produse indoielnice, de multe ori periculoase, sa fie mai presus de altii. In felul asta ii condamnati pe toti la imbolnavire. Vor lua amploare vanzarile cu certificate false. Un guvern incapabil de a conduce o tara. Doar mentinerea la conducere este scopul lor. Dupa cum se misca lucrurile, in politica, se pare ca acest guvern numai are zile multe. Nici pnl nu va supravietui. Dar raul odata produs va ramane, in diferent de cei ce vor veni. Si acestia au acelasi scop: puterea si accesul la administrarea fondurile pnrr.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult