Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Co-fondatorii Untold, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu, preiau conducerea grupului Untold Universe și devin co-CEO

Untold. - FB

Foto: Facebook Untold

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu preiau conducerea interimară a grupului Untold Universe, urmând ca în perioada următoare cei doi să ocupe și funcțiile executive din poziția de Co-CEO, potrivit unui comunicat transmis de organizatorii festivalului Untold. 

Decizia are loc după ce Bogdan Buta a anunțat că se retrage din toate calitățile executive pe care le deținea. Anterior retragerii acestuia, Bogdan Rădulescu ocupa funcția de Chief Business Officer, iar Edy Chereji era Chief of Public Affairs în cadrul grupului.

„Alături de echipă continuăm toate proiectele noastre, atât în România, cât și în străinătate. Echipa Untold este formată din oameni pasionați, care au demonstrat și până acum că sunt cei mai buni profesioniști. Am încredere ca Bogdan Buta va face tot ce îi stă în putință pentru a-și rezolva provocările din viața personală”, a declarat Edy Chereji.

„Ne dorim să îi asigurăm pe toți partenerii și nu în ultimul rând pe fanii festivalurilor de continuitatea tuturor angajamentelor noastre. Promisiunea noastră rămâne aceeași, de a construi cele mai ambițioase proiecte de tip festival din întreaga lume“, a afirmat Bogdan Rădulescu.

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu au făcut parte din nucleul de oameni care au pus bazele festivalului Untold și în timp au construit cu întreaga echipă Untold unul dintre cele mai de succes evenimente de divertisment din lume, ocupând în acest moment locul trei în Europa și șase în lume, în cel mai recent clasament global al festivalurilor, realizat de DJ Mag, cel mai important trust media de profil, se mai arată în comunicatul Untold.

În prezent, Untold Universe cuprinde patru festivaluri internaționale și trei proiecte locale cu peste un milion de participanți. Totodată, reprezintă un motor economic care aduce venituri substanțiale în comunitățile unde au loc toate proiectele grupului. Impactul economic pe orizontală este și el consistent - cele patru festivaluri angrenează peste 700 de firme din țară și străinătate, cu peste 20.000 de angajați.

Toate acestea se datorează unei echipe de 150 de profesioniști în organizarea celor mai mari proiecte de acest fel la nivel global, se arată în comunicatul Untold Universe.

Fondatorul Untold și Neversea, Bogdan Buta, a anunțat joi că s-a retras din funcțiile deținute în Untold Universe, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au anunțat începerea cercetărilor pentru infracţiunea de act sexual cu un minor. 

Bogdan Buta a respins ferm acuzațiile și a declarat că avocații care-l reprezintă îi vor acționa pe acuzatorii săi în justiție, demarând procedurile penale și civile în acest sens.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult