Sari la continut

La 9 ani de Republica, întrebăm: ChatGPT la urne – Ce ar vota inteligența artificială? Dar tu?

De 9 ani, Republica construiește o comunitate în care ideile prind glas și dezbaterile autentice fac diferența. Anul acesta, facem un experiment: l-am întrebat pe ChatGPT cum ar vota la alegerile din România. Însă întrebarea cea mai importantă rămâne pentru tine: cum alegi tu viitorul? Scrie, alătură-te conversației și hai să schimbăm România împreună!

Co-fondatorii Untold, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu, preiau conducerea grupului Untold Universe și devin co-CEO

Untold. - FB

Foto: Facebook Untold

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu preiau conducerea interimară a grupului Untold Universe, urmând ca în perioada următoare cei doi să ocupe și funcțiile executive din poziția de Co-CEO, potrivit unui comunicat transmis de organizatorii festivalului Untold. 

Decizia are loc după ce Bogdan Buta a anunțat că se retrage din toate calitățile executive pe care le deținea. Anterior retragerii acestuia, Bogdan Rădulescu ocupa funcția de Chief Business Officer, iar Edy Chereji era Chief of Public Affairs în cadrul grupului.

„Alături de echipă continuăm toate proiectele noastre, atât în România, cât și în străinătate. Echipa Untold este formată din oameni pasionați, care au demonstrat și până acum că sunt cei mai buni profesioniști. Am încredere ca Bogdan Buta va face tot ce îi stă în putință pentru a-și rezolva provocările din viața personală”, a declarat Edy Chereji.

„Ne dorim să îi asigurăm pe toți partenerii și nu în ultimul rând pe fanii festivalurilor de continuitatea tuturor angajamentelor noastre. Promisiunea noastră rămâne aceeași, de a construi cele mai ambițioase proiecte de tip festival din întreaga lume“, a afirmat Bogdan Rădulescu.

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu au făcut parte din nucleul de oameni care au pus bazele festivalului Untold și în timp au construit cu întreaga echipă Untold unul dintre cele mai de succes evenimente de divertisment din lume, ocupând în acest moment locul trei în Europa și șase în lume, în cel mai recent clasament global al festivalurilor, realizat de DJ Mag, cel mai important trust media de profil, se mai arată în comunicatul Untold.

În prezent, Untold Universe cuprinde patru festivaluri internaționale și trei proiecte locale cu peste un milion de participanți. Totodată, reprezintă un motor economic care aduce venituri substanțiale în comunitățile unde au loc toate proiectele grupului. Impactul economic pe orizontală este și el consistent - cele patru festivaluri angrenează peste 700 de firme din țară și străinătate, cu peste 20.000 de angajați.

Toate acestea se datorează unei echipe de 150 de profesioniști în organizarea celor mai mari proiecte de acest fel la nivel global, se arată în comunicatul Untold Universe.

Fondatorul Untold și Neversea, Bogdan Buta, a anunțat joi că s-a retras din funcțiile deținute în Untold Universe, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au anunțat începerea cercetărilor pentru infracţiunea de act sexual cu un minor. 

Bogdan Buta a respins ferm acuzațiile și a declarat că avocații care-l reprezintă îi vor acționa pe acuzatorii săi în justiție, demarând procedurile penale și civile în acest sens.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult