Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Comunitatea Republica. Tudor Manea, director general eMAG: „Crăciunul se anunță a fi o sărbătoare online din punct de vedere al cumpărăturilor”

Interviu video. Comunitatea Republica

În urmă cu 10 ani, aproape nimeni din România nu știa ce înseamnă Black Friday. Astăzi, 90% dintre români sunt familiarizați cu acest concept, iar vânzările cresc de la un an la altul, spune Tudor Manea, director general al eMAG. 

„Anul acesta, Black Friday a fost online și, uitându-ne în viitor, și Crăciunul se anunță a fi tot o sărbătoare în care oamenii își vor cumpăra cadouri din mediul online”, spune el.

Tudor Manea a fost invitatul lui Claudiu Pândaru în Comunitatea Republica, unde a vorbit despre creșterea comerțului online în perioada pandemiei, când multe industrii, precum turismul și HORECA au suferit pierderi devastatoare.

„Noi eram conștienți de dinainte că e-commerce-ul este un serviciu mai bun decât comerțul clasic. Tehnologia, când este implementată într-o anumită zonă a economiei, ea aduce o simplitate a proceselor care o face mai eficientă”, a spus el.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ciudat, dar Black Friday se referea la aglomeratia de la casele de marcat din unele magazine din SUA si Europa si stresul pe care il aveau lucratorii din acele magazine. In Romania Black Friday nu e acelasi cu ce se intampla prin alte parti, e un soi de Fata Morgana a preturilor , o chestie de marketing nicidecum de preturi reduse .
    • Like 0
  • catalin check icon
    Foarte tare blecfraidei. Am urmărit un telefon care înainte ajunsese la 1500 lei, de blecfraidei a fost 2100!!
    Cle mai mari țepe!
    • Like 1


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult