Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cu Huawei Seria Y, adolescenții sunt mai conectați și mai aproape de cele mai populare aplicații ale momentului

Funcții de top, performanțe deosebite și prețuri accesibile. Acestea sunt principalele atuuri ale telefoanelor inteligente Huawei Y5p și Huawei Y6p, lansate recent în România. Cu o cameră excelentă, o baterie puternică și un design atractiv, noile dispozitive HUAWEI fac tehnologia accesibilă pentru întreaga familie, fiind ideale pentru toate vârstele, dar mai ales pentru adolescenții care caută specificații de ultimă oră, un design cool și un preț rezonabil pentru telefoanele pe care le folosesc. 


Cu ajutorul lor, tinerii au la îndemână cele mai populare aplicații ale momentului și își pot urmări cu ușurință domeniile de interes, fie că este vorba despre educație, divertisment, știri, shopping sau Social Media.

Telefoanele Huawei Seria Y dispun de magazinul de aplicații Huawei AppGallery preinstalat, care conține peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Huawei AppGallery vine cu o soluție de securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Cele mai populare aplicații românești, în AppGallery

Fie că doriți să faceți shopping, să ascultați playlist-ul preferat, să vă puneți la curent cu ultimele noutăți sau să vă mențineți în formă, în AppGallery veți găsi o aplicație care să vă ajute să vă duceți la îndeplinire planurile.


În biblioteca virtuală, aveți acces la cele mai importante aplicații din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Cu ajutorul platformei, puteți descărca numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania.

Pentru momentele în care porniți la drum, aveți la un click distanță în magazin Here WeGo sau MAPS.ME - instrumente dedicate navigației.

Noi aplicații se alătură constant Huawei AppGallery, printre cele mai recente numărându-se Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, Bolt și MyEdenred.

Aplicații pentru învățarea limbilor străine

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită zonei de educație, astfel că le oferă tinerilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Un exemplu este cel al instrumentelor de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro.

O altă aplicație de învățare al limbilor străine prezentă în AppGallery este Mondly, recunoscută și folosită și la nivel global.

Personalizează-ți noul telefon HUAWEI cu cele mai descărcate aplicații internaționale din AppGallery

Printre aplicațiile internaționale de top care se găsesc în AppGallery și care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de social media (TikTok și Snapchat), aplicațiile de gaming (Fortnite și Battle Royale), aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping), dar și alte aplicații utile precum: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar sau Microsoft Office.

Prin intermediul campaniei Download and get, utilizatorii pot colecta puncte atunci când descarcă aplicații din magazinul Huawei AppGallery. Cu ajutorul lor, își pot activa servicii suplimentare în magazinul virtual (beneficii speciale în aplicații sau instalarea jocurilor disponibile în Huawei AppGallery, precum și obținerea unor teme, imagini de fundal sau spațiu suplimentar în Huawei Cloud). Campania se desfășoară în perioada 28 mai – 10 iunie și este special concepută pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai interactivă și plăcută.

Care sunt pașii necesari pentru a intra în posesia punctelor HUAWEI? Trebuie să descărcați trei dintre aplicațiile care se găsesc în Huawei AppGallery, printre care: Digi Online, My BRD Mobile, Cinemagia, Virtual Cards, Digi România, Știrile PRO TV, Historical Calendar, 7card, Okazii, Ziare.com, Dedeman, Bringo Delivery, Pago, Regina Maria, Olx.ro, My Vodafone Romania, CyberGhost, Switch SMS, Bitdefender sau Upfit România.

Imediat după instalarea fiecărei aplicații, trebuie să apăsați butonul „Obține puncte HUAWEI” și apoi să copiați codul generat în secțiunea „Recompense” din Huawei AppGallery. Succes!

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, poți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Huawei sa si-l ia China si sa faca ce dorește cu el. Nu ma intereseaza, cum nu ma mai intereseaza niciun produs chinezesc. Înclusiv mâncarea. Daca e un articol publicitar, ar trebui să spuneți din capul locului, sa se stie.
    • Like 0
    • @ Alin Cojocaru
      Chiar din capul locului este marcat cu "Advertorial". Inainte de titlu.
      • Like 0
  • Adolescenții aveau nevoie de reclama la telefoane mobile.

    Legat de securitatea oferita de chinezi, e mai buna sau mai rea decat Securitatea oferita romanilor inainte de 1989?
    • Like 1
  • Valentin check icon
    Eu am Xiaomi Redmi şi merge perfect. Am Google.
    • Like 2
  • Cumparand Huawei sponsoriezi un regim dictatorial(criminal). A se scuti:)
    • Like 4
    • @ Irimescu Adrian
      Dar regimul care interzice folosirea Google sau gmail nu este regim dictatorial ? Este mai rau asta. Pentru ca regimul in China este "dictatorial" numai la el in tara pe cand cel american este regim dictatorial mondial, impunandu-si puterea economica, militara si financiara de-a lungul secolelor si deceniilor in toate tarile la care nu le-au placut regimul : Afganistan, Irak, Chile, etc. Ce vina au lucratorii, salariatii care lucreaza la Huawei ca sa fie falimentati, sa ajunga pe drumuri ? Cum sa-si mai hraneasca familia, copiii ? Credeti ca in China se traieste asa bine ? Or fi si acolo imbogatiti peste noapte cum s-au imbogatit si la noi alde Becali, Patriciu, si o multime de interlopi si baroni (mai locali sau mai centrali) mai mult sau mai putini vizibili
      PS. Nu sunt un bolsevic ce-i ataca pe imperialistii americani cu manie proletara. Dar ma indispun anumite nedreptati, desi n-am cum sa le anulez.
      • Like 0
    • @ Cristescu P. Radu
      Domnule, eu va respect buna credinta , dar lucrurile nu stau chiar asa. Sunt doua aspecte aici :
      a) China -mai bine zis guvernul chinez , au adus aceasta civilizatie in pragul unui tsunami economic si medical . Au facut-o deliberat si au murit deja 600,000 de oameni ... Ei au stiut de acest virus din Octombrie si au lasat virusul sa se imprastie deliberat.
      b) Huawei - aceasta companie guvernamentala chinezeasca a furat IP si a desfasurat activitati de spionaj economic pe teritoriul multor state. Practicile de afaceri ale lor sunt extrem de jos ca si ale guvernului chinez.
      Cred ca eliminarea Huawei din tarile occidentale o sa fie un pas f bun pentru insanatosirea acestei lumi si poate chiar schimbarea de mentalitate a guvernului chinez. In rest , n-o sa ramana nimeni pe drumuri , Huawei va ramane f mare si va face afaceri in f multe tari care deja sunt sclavele economice ale Chinei . Nu cred ca va doriti ca democratiile occidentale sa devina dependente de China cum nu ar trebui sa fie depedente de nici o putere economica pentru mentinerea unui echilibru. Va asigur , toti cei care lucreaza in domeniul tehnologiei isi gasesc de lucru f rapid.
      Nu-i compatimiti pe chinezi ,ca o sa ne manance de vii pe toti , mai devreme sau mai tarziu...
      • Like 2
    • @ Irimescu Adrian
      Ne intoarcem la siguranta de dinainte de '89 prin generozitatea Huawei.
      • Like 1
  • Valentin check icon
    Nu înţeleg, e vorba de propriul ecosistem, din care lipsesc Google şi Gmail?
    • Like 1
  • Dorin check icon
    Par într-adevăr telefoane ok, dar ce e cu adevărat important nu are serviciile Google, Gmail, Maps,Waze..,se pot instala totuși de pe vechiul telefon cu aplicația,Phone Clone,dar nu toți se pricep atât de bine la telefoane.
    • Like 3
    • @ Dorin
      Delia MC Delia MC check icon
      Plus, pe lângă cele oferite cu tam-tam, sunt o grămadă de aplicații care lipsesc fiindcă dezvoltatorii nu se efortează pentru un procent mic de utilizatori. Nu, mulțumesc, prefer într-o baltă mare dar sigură android ori apple.
      Cameră excelentă pentru ce? Facebook? Bleah.
      • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult