Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cu Huawei Seria Y, adolescenții sunt mai conectați și mai aproape de cele mai populare aplicații ale momentului

Funcții de top, performanțe deosebite și prețuri accesibile. Acestea sunt principalele atuuri ale telefoanelor inteligente Huawei Y5p și Huawei Y6p, lansate recent în România. Cu o cameră excelentă, o baterie puternică și un design atractiv, noile dispozitive HUAWEI fac tehnologia accesibilă pentru întreaga familie, fiind ideale pentru toate vârstele, dar mai ales pentru adolescenții care caută specificații de ultimă oră, un design cool și un preț rezonabil pentru telefoanele pe care le folosesc. 


Cu ajutorul lor, tinerii au la îndemână cele mai populare aplicații ale momentului și își pot urmări cu ușurință domeniile de interes, fie că este vorba despre educație, divertisment, știri, shopping sau Social Media.

Telefoanele Huawei Seria Y dispun de magazinul de aplicații Huawei AppGallery preinstalat, care conține peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Huawei AppGallery vine cu o soluție de securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Cele mai populare aplicații românești, în AppGallery

Fie că doriți să faceți shopping, să ascultați playlist-ul preferat, să vă puneți la curent cu ultimele noutăți sau să vă mențineți în formă, în AppGallery veți găsi o aplicație care să vă ajute să vă duceți la îndeplinire planurile.


În biblioteca virtuală, aveți acces la cele mai importante aplicații din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Cu ajutorul platformei, puteți descărca numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania.

Pentru momentele în care porniți la drum, aveți la un click distanță în magazin Here WeGo sau MAPS.ME - instrumente dedicate navigației.

Noi aplicații se alătură constant Huawei AppGallery, printre cele mai recente numărându-se Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, Bolt și MyEdenred.

Aplicații pentru învățarea limbilor străine

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită zonei de educație, astfel că le oferă tinerilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Un exemplu este cel al instrumentelor de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro.

O altă aplicație de învățare al limbilor străine prezentă în AppGallery este Mondly, recunoscută și folosită și la nivel global.

Personalizează-ți noul telefon HUAWEI cu cele mai descărcate aplicații internaționale din AppGallery

Printre aplicațiile internaționale de top care se găsesc în AppGallery și care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de social media (TikTok și Snapchat), aplicațiile de gaming (Fortnite și Battle Royale), aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping), dar și alte aplicații utile precum: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar sau Microsoft Office.

Prin intermediul campaniei Download and get, utilizatorii pot colecta puncte atunci când descarcă aplicații din magazinul Huawei AppGallery. Cu ajutorul lor, își pot activa servicii suplimentare în magazinul virtual (beneficii speciale în aplicații sau instalarea jocurilor disponibile în Huawei AppGallery, precum și obținerea unor teme, imagini de fundal sau spațiu suplimentar în Huawei Cloud). Campania se desfășoară în perioada 28 mai – 10 iunie și este special concepută pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai interactivă și plăcută.

Care sunt pașii necesari pentru a intra în posesia punctelor HUAWEI? Trebuie să descărcați trei dintre aplicațiile care se găsesc în Huawei AppGallery, printre care: Digi Online, My BRD Mobile, Cinemagia, Virtual Cards, Digi România, Știrile PRO TV, Historical Calendar, 7card, Okazii, Ziare.com, Dedeman, Bringo Delivery, Pago, Regina Maria, Olx.ro, My Vodafone Romania, CyberGhost, Switch SMS, Bitdefender sau Upfit România.

Imediat după instalarea fiecărei aplicații, trebuie să apăsați butonul „Obține puncte HUAWEI” și apoi să copiați codul generat în secțiunea „Recompense” din Huawei AppGallery. Succes!

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, poți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  Eu am Xiaomi Redmi şi merge perfect. Am Google.
  • Like 0
 • Cumparand Huawei sponsoriezi un regim dictatorial(criminal). A se scuti:)
  • Like 1
 • Valentin check icon
  Nu înţeleg, e vorba de propriul ecosistem, din care lipsesc Google şi Gmail?
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Par într-adevăr telefoane ok, dar ce e cu adevărat important nu are serviciile Google, Gmail, Maps,Waze..,se pot instala totuși de pe vechiul telefon cu aplicația,Phone Clone,dar nu toți se pricep atât de bine la telefoane.
  • Like 2
  • @ Dorin
   Delia MC Delia MC check icon
   Plus, pe lângă cele oferite cu tam-tam, sunt o grămadă de aplicații care lipsesc fiindcă dezvoltatorii nu se efortează pentru un procent mic de utilizatori. Nu, mulțumesc, prefer într-o baltă mare dar sigură android ori apple.
   Cameră excelentă pentru ce? Facebook? Bleah.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult