Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum arată Harmony of the Seas, cel mai mare vas de croazieră de lume, care se pregătește să plece în prima călătorie

Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, se pregătește să plece în prima sa călătorie. Luxoasa navă are peste 2.700 de cabine pentru peste 5.400 de pasageri. Echipajul va cuprinde 2.400 de membri. Nava de croazieră care aparține Royal Caribbean Colombia are 16 punţi şi o greutate de 227.000 de tone.

Harmony of the Seas are mai multe zone exclusiviste - Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal - zona de piscine şi activităţi sportive, centru spa, zonă pentru divertisment. Turiștii care vor călători cu Harmony of The Seas vor avea la dispoziție cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră -The Ultimate Abyss. Acesta se înalță la mai mult de 45 de metri deasupra mării. Perechea de tobogane îi va arunca pe căutătorii de ‎adrenalină‬ într-o cădere uimitoare de aproximativ 30 metri prin răsuciri și întoarceri pe serpentine, în timp ce vor aluneca cu o viteză de circa 15 kilometri pe oră. Lansarea se face de pe o platformă de sticlă. Harmony of the Seas este a treia navă din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oasis.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult