Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum arată Harmony of the Seas, cel mai mare vas de croazieră de lume, care se pregătește să plece în prima călătorie

Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, se pregătește să plece în prima sa călătorie. Luxoasa navă are peste 2.700 de cabine pentru peste 5.400 de pasageri. Echipajul va cuprinde 2.400 de membri. Nava de croazieră care aparține Royal Caribbean Colombia are 16 punţi şi o greutate de 227.000 de tone.

Harmony of the Seas are mai multe zone exclusiviste - Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal - zona de piscine şi activităţi sportive, centru spa, zonă pentru divertisment. Turiștii care vor călători cu Harmony of The Seas vor avea la dispoziție cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră -The Ultimate Abyss. Acesta se înalță la mai mult de 45 de metri deasupra mării. Perechea de tobogane îi va arunca pe căutătorii de ‎adrenalină‬ într-o cădere uimitoare de aproximativ 30 metri prin răsuciri și întoarceri pe serpentine, în timp ce vor aluneca cu o viteză de circa 15 kilometri pe oră. Lansarea se face de pe o platformă de sticlă. Harmony of the Seas este a treia navă din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oasis.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult