Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Cum arată Harmony of the Seas, cel mai mare vas de croazieră de lume, care se pregătește să plece în prima călătorie

Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, se pregătește să plece în prima sa călătorie. Luxoasa navă are peste 2.700 de cabine pentru peste 5.400 de pasageri. Echipajul va cuprinde 2.400 de membri. Nava de croazieră care aparține Royal Caribbean Colombia are 16 punţi şi o greutate de 227.000 de tone.

Harmony of the Seas are mai multe zone exclusiviste - Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal - zona de piscine şi activităţi sportive, centru spa, zonă pentru divertisment. Turiștii care vor călători cu Harmony of The Seas vor avea la dispoziție cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră -The Ultimate Abyss. Acesta se înalță la mai mult de 45 de metri deasupra mării. Perechea de tobogane îi va arunca pe căutătorii de ‎adrenalină‬ într-o cădere uimitoare de aproximativ 30 metri prin răsuciri și întoarceri pe serpentine, în timp ce vor aluneca cu o viteză de circa 15 kilometri pe oră. Lansarea se face de pe o platformă de sticlă. Harmony of the Seas este a treia navă din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oasis.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult