Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio
Vă mulțumim că ne sunteți alături de nouă ani Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.
Aproximativ 90.000 de oameni (dintre care 50.000 în București, potrivit Reuters, care citează surse din Poliție) au protestat duminică în toată țara față de ordonanţele privind graţierea şi modificarea codurilor penale.
Iată cum i-am văzut eu „de sus” pe cei 50.000 de bucureșteni:
Incredibil ce au putut sa faca astia cu Romania!Politicienii n au nici o jena, rusine , n au niciun D-zeu!Se cred deasupra tuturor si de neatins, atat de tare ne am saturat de ei, sper sa i pedepseasca Universul pt tot raul pe care l au facut si continua sa l faca cu atata sange rece si chiar cu placere, sunt niste perversi criminali , dupa gratii cu ei!
Like 0
ca niste rasvratiti si frustrati, sunt manipulati, nu gandesc.
Like 0
@ Closca Crisan
Vei fi pedepsit chiar daca crezi ca esti la adapostul legilor psd! D zeu te va pedepsi , vei plati pt alianta cu miseii , hotii si infractorii!
Like 3
@ Closca Crisan
Si... invata sa scrii corect!Atata incultura dar va place sa furati si protestul cinstit al oamenilor cinstiti!
Like 2
Unul dintre putinii fotografi neraliati politic care ne arata exact realitatea din acest oras viu. Fara trucuri, fara photoshop, doar pura pasiune si dedicare pentru poze superbe.
Multumim.
„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.
Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.
Cu ocazia lansării mult așteptatului iPhone 16, Flip.ro a decis să nu urmeze tiparul obișnuit al retailerilor de tehnologie. În loc să promoveze obsesia pentru ultimul model, compania a lansat o campanie inovatoare care pune în centrul atenției sustenabilitatea și importanța alegerilor responsabile.
100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.
Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.
Multumim.