Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Cum se văd de sus 50.000 de bucureșteni

Aproximativ 90.000 de oameni (dintre care 50.000 în București, potrivit Reuters, care citează surse din Poliție) au protestat duminică în toată țara față de ordonanţele privind graţierea şi modificarea codurilor penale. 

Iată cum i-am văzut eu „de sus” pe cei 50.000 de bucureșteni:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Simona check icon
  Incredibil ce au putut sa faca astia cu Romania!Politicienii n au nici o jena, rusine , n au niciun D-zeu!Se cred deasupra tuturor si de neatins, atat de tare ne am saturat de ei, sper sa i pedepseasca Universul pt tot raul pe care l au facut si continua sa l faca cu atata sange rece si chiar cu placere, sunt niste perversi criminali , dupa gratii cu ei!
  • Like 0
 • ca niste rasvratiti si frustrati, sunt manipulati, nu gandesc.
  • Like 0
  • @ Closca Crisan
   Simona check icon
   Vei fi pedepsit chiar daca crezi ca esti la adapostul legilor psd! D zeu te va pedepsi , vei plati pt alianta cu miseii , hotii si infractorii!
   • Like 3
  • @ Closca Crisan
   Simona check icon
   Si... invata sa scrii corect!Atata incultura dar va place sa furati si protestul cinstit al oamenilor cinstiti!
   • Like 2
 • check icon
  Unul dintre putinii fotografi neraliati politic care ne arata exact realitatea din acest oras viu. Fara trucuri, fara photoshop, doar pura pasiune si dedicare pentru poze superbe.
  Multumim.
  • Like 4


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult