Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Cum va arăta parcul tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD Universe în București. Primele imagini (simulări grafice)

Parc tematic Crăciun UNTOLD

photo icon Parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private Sursa: Untold

După câțiva ani marcați de pandemie și restrângeri bugetare, capitala României va avea un parc tematic de Crăciun amenajat profesionist, la cele mai înalte standarde din industrie, de către organizatorii UNTOLD și Neversea.

Acesta va fi realizat în parcul drumul Taberei, în colaborare cu primăria sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie.

Simulările grafice - pe care le puteți vedea prima dată aici, în Republica- arată parcul Drumul Taberei total schimbat pentru sărbătorile de iarnă: o atmosferă ce aduce a platourile de la Hollywood.

 

Un decor de basm, obținut prin demarcarea zonelor diferite de interes cu ajutorul culorilor și luminilor.

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii în comunicatul trimis presei la sfârșitul săptămânii trecute.

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold. 

Reprezentanții primăriei sectorului 6 din București își propun ca parcul tematic de Crăciun Drumul taberei să devină cel mai îndrăgit și vizitat loc pe perioada sărbătorilor de iarnă din România, spune același comunicat.

O noutate în acest parteneriat este faptul că parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private. Acesta va fi amenajat și va funcționa în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu primăria sectorului 6. Organizatorii precizează că accesul va fi gratuit, iar programul urmează să fie detaliat în perioada următoare.

Organizatorii mai transmit că- în limita locurilor disponibile- cei care își doresc să facă parte din povestea de Crăciun propusă de UNTOLD în parcul Drumul Taberei se pot înscrie trimițând un email la paul.fufezan@untold.com (vendori food) și cristina.luca@untold.com (vendori non-food).

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Logic in sectorul 6 atata timp cat Untold-ul este prieten cu PNL-ul. Sunt extrem de mirat ca este gratis si nu costa cateva sute de euro abonamentul. Sunt curios totusi ce preturi vor fi pentru ca in stilul Untold astfel de evenimente nu sunt pentru tot poporul, ci numai peste cei care castiga cel putin vreo 2k euro pe luna.
    • Like 1
  • Nu e in Bucuresti, e in Drumul Taberei :))
    • Like 0
  • Vineeee Craciunulllll ! Aveti grija si fiti responabili, asa cum suntem invatati pe Republica in fiecare zi, sa scoatem TV-ul din priza cand nu functioneaza. Deci, nu lasati aprinse prea mult becurile de la brad ca se incalzeste planeta.
    • Like 0
  • Rucs Rucs check icon
    Ce bine ca este in Drumul Taberei si nu in centru, la universitate! Pare o promisiune kitsch, in autentic stil cocalar, cu jocuri de lumini, deci mai bine intr-un cartier.
    • Like 0
    • @ Rucs
      Razvan G check icon
      Pe bune, ce bine era pe vremea Firei. Central, bun gust, calitate, ce mai!? Plus cateva milioane de euro pentru “prietenii” din Voluntari, De la Moasha, de Craciun, “sa mananca si gura lor ceva…”. Sa ne traiasca!!!!!
      • Like 1
    • @ Rucs
      Andrei check icon
      Te oftici? Parcul DT este de departe cel mai îngrijit și frumos din București dar tu de unde să știi ... daca o arzi numai pe la Universitate?
      • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult