Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dan Barna: Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS

Foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Vicepremierul Dan Barna a reacționat după ce premierul Florin Cîțu l-a demis miercuri din funcție pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. „Demiterea de către premier a lui Vlad Voiculescu e o decizie unilaterală și imatură politic”, a declarat Dan Barna.

Copreședintele USR-PLUS a spus că nu a existat nicio discuție referitoarea la revocarea ministrul Sănătății și că, din acest moment, premierul nu mai are susținerea Alianței. 

„Am vrut să luăm decizii împreună, asta s-a întâmplat până astăzi. Premierul m-a chemat la o discuție unde m-a informat de decizia deja luată. Luni în ședința coaliției agreaserăm că ieșim din acest joc de balet politic. Este o decizie care aruncă Coaliția într-o criză majoră. Din acest moment premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR-PLUS”, a spus Barna.

Acesta a cerut o întâlnire cu Ludovic Orban și Kelemen Hunor pentru a discuta retragerea premierului Cîțu.

CITIȚI ȘI: 


Dan Barna - Foto:Inquam Photos/ Ilona Andrei
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult