Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dan Barna rămâne președintele USR. 75% din voturile din interiorul partidului au fost împotriva demisiei sale

Dan Barna - FB

Dan Barna rămâne președintele USR, după ce 75% dintre membrii de partid care au votat au fost de părere că el nu trebuie să își dea demisia.

„Interpretez acest mesaj prin faptul că trebuie să strângem rândurile, prin faptul că experiența de la prezidențiale ne îndreptățește și ne obligă să contăm, să continuăm să construim perspectiva pentru locale și pentru guvernare”, a declarat Dan Barna, citat de Digi24. 

Din cei 17 000 de membri ai partidului au votat aproximativ 9 600, prezența la vot fiind de 51,5%. 

Membrii USR au răspuns la următoarea întrebare: „Considerați că Dan Barna ar trebui să își dea demisia de la conducerea USR?”, votul desfășurându-se online, pe parcursul a 5 zile. 74,4% din cei care au votat au răspuns cu „nu” la această întrebare, în timp ce 24% au răspuns cu „da”. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Și uite așa se duc la vale.
    • Like 0
  • "Vreti să fiu, în continuare, președintele vostru?!"
    Omu' spune peste tot că își asumă rezultatul, etc, dar caută motive să rămână la conducere.
    USR-ul pierde treptat chiar acea esență care i-a mobilizat electoratul!
    • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult