Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Dan Barna rămâne președintele USR. 75% din voturile din interiorul partidului au fost împotriva demisiei sale

Dan Barna - FB

Dan Barna rămâne președintele USR, după ce 75% dintre membrii de partid care au votat au fost de părere că el nu trebuie să își dea demisia.

„Interpretez acest mesaj prin faptul că trebuie să strângem rândurile, prin faptul că experiența de la prezidențiale ne îndreptățește și ne obligă să contăm, să continuăm să construim perspectiva pentru locale și pentru guvernare”, a declarat Dan Barna, citat de Digi24. 

Din cei 17 000 de membri ai partidului au votat aproximativ 9 600, prezența la vot fiind de 51,5%. 

Membrii USR au răspuns la următoarea întrebare: „Considerați că Dan Barna ar trebui să își dea demisia de la conducerea USR?”, votul desfășurându-se online, pe parcursul a 5 zile. 74,4% din cei care au votat au răspuns cu „nu” la această întrebare, în timp ce 24% au răspuns cu „da”. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Și uite așa se duc la vale.
    • Like 0
  • "Vreti să fiu, în continuare, președintele vostru?!"
    Omu' spune peste tot că își asumă rezultatul, etc, dar caută motive să rămână la conducere.
    USR-ul pierde treptat chiar acea esență care i-a mobilizat electoratul!
    • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult