Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

​​David Popovici a stabilit un nou record mondial la juniori și s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber, la Campionatul de Natație de la Budapesta

David Popovici.

Foto: Getty Images

David Popovici (17 ani) s-a calificat duminică în marea finală de la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, cu un timp de 1:44.40, stabilind un nou record mondial la categoria juniori.

Finala este programată luni, 20 iunie 2022, de la ora 19:02, ora României.

La rândul său, Robert Glinţă (25 de ani) s-a calificat duminică în finala probei de 100 metri spate, după ce a încheiat cursa cu timpul de 53.00 de secunde, al optulea timp din semifinale.

Citiți și:

„Este unul la un milion”. David Popovici, „The New Kid on the Block”, pe coperta Swimmimg World Magazine 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult