Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Discuția uluitoare dintre Alexandra și 112. Polițistul îi spune: Bine, bine, nu mai ține linia ocupată!

Alexandra Maceșanu

Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. 

Din fragmentul obținut pe surse de Digi24 reiese că Alexandra a fost timorată de polițist, care o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant.

Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși Alexandra plângea și era terifiată.

În plus, fata le-a dat polițiștilor un detaliu esențial, care reducea aria de căutare, de la 250 de case la jumătate, mai spun sursele.

Mai jos, fragmentul prezentat de Digi24:

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat...

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Potrivit surselor, polițistul i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Titlul este greşit. Discuţia nu este uluitoare. Aşa discută Poliţia cu cetăţeanul. Aşa discută cei din instituţiile statului cu cetăţeanul. Pentru ei suntem ca nişte ţânţari care-i enervează cu bâzâitul şi, uneori, cu înţepăturile. Poliţaii sunt slugile puterii iar jandarmii sunt mardeiaşii acesteia. Ei sunt în slujba statului, nu a cetăţeanului. Punct.
    • Like 2
  • Nu pot sa cred. Nu se poate. Asa ceva... Imposibil! Absurd total...
    • Like 0
  • Și nimic?
    Aici nu avem dosar penal?
    Un „zece ani de pușcărie”, pentru că a fost accesoriu la asasinarea unei minore?
    Totul e înregistrat, se pot foarte ușor trage concluziile.
    • Like 0
  • Dorin check icon
    Și Jegul ăsta de Milițian mai vrea și pensie Specială.Dracu să io plătească.
    • Like 4
    • @ Dorin
      O sa i_o platim, noi, cu totii, ca suntem prosti si ei au arme!
      • Like 1
    • @ Adrian Vladut
      Dorin check icon
      Noi Da că așa ne-am obișnuit.Dar copiii noștrii NU.
      • Like 0
  • dan check icon
    Aroganta si tupeu de militian , incredibil de descris in cuvinte.
    '' Unde esti ma ''- de parca vorbea cu nevasta-sa sau cu fica-sa , ''bine, bine stai acolo , nu mai tine linia ocupata''-de parca statea fata la cofetarie si se distra , il deranja ca saracul analfabet nu stia sa umble cu softul de localizare , imi e sila de tot sistemul asta de mor.
    Asta e politia lui Carmen Dan ,tupeu maxim si scarba totala fata de cetatean , tot sistemul asta putred in care cetateanul platitor de taxe este in fata politiei un gunoi ce trebuie tratat cu sila.
    • Like 4


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult