Sari la continut

La 9 ani de Republica, întrebăm: ChatGPT la urne – Ce ar vota inteligența artificială? Dar tu?

De 9 ani, Republica construiește o comunitate în care ideile prind glas și dezbaterile autentice fac diferența. Anul acesta, facem un experiment: l-am întrebat pe ChatGPT cum ar vota la alegerile din România. Însă întrebarea cea mai importantă rămâne pentru tine: cum alegi tu viitorul? Scrie, alătură-te conversației și hai să schimbăm România împreună!

Dl Dragnea, luptător neînfricat cu Statul Paralel, este membru al Statului Parale

1. Paguba de 20 milioane euro și 30 milioane lei în fonduri europene există și România a fost executată de UE pentru aceste sume. Prin urmare, cei care plătesc în clipa de față în afacerea Tel Drum sunt contribuabilii români. Sechestrul pe avuțiile dlui Dragnea și acoliților săi este pus pentru a garanta recuperarea banilor în cazul că aceștia sunt găsiți vinovați. Deci, buni de plată suntem ori noi, ori echipa Dragnea.

2. S-a pus sechestru pe averea dlui Dragnea până la concurența sumei de 27 milioane euro. Deci, a avut pe ce să pună sechestru DNA. Și în socoteală nu intră celebrul domeniu feudal cu castel din Alexandria, pe care dl Dragnea avu inspirația divină să-l treacă în proprietatea fostei sale consoarte și actuală tovarășă de dosar, Bombonica Prodana, prin partaj, în 2015, taman când, ia te uită, au început anchetele OLAF pe Tel Drum.

Ce rezultă de aici? Rezultă că s-o fi luptând dl Dragnea cu nevăzutul Stat Paralel, până la moarte, ca câinii lui Dinamo, dar, totodată, domnia sa e membru de vază al Statului Parale, aflat foarte la vedere, Statul Parale al celor îmbogățiți ca-n basme fiind lefegii la stat, la statul ăsta român, neparalel.

3. După ce a făcut de râs PSD pe plan european și în ochii românilor nu chiar debili mintal cu Proclamația de la Herculane, în care stă scrisă sintagma Stat Paralel și Ilegitim (ca și cum paralelul ar putea fi legitim; aștept să se înființeze pe undeva prima cârciumă „La Statul Paralel”), dl Dragnea transformă fiecare etapă de prezentare a sa în fața organelor de Justiție într-o crucificare. El este ținta, mielul, sacrificatul, încă din 2012, el o să moară de gât cu Soros și acum, paraleii ăștia, vor „să-i pună sechestru și pe viață”. Iisus Alexandrianul, Hristosul din Teleorman înconjurat de câteva zeci de apostoli mai mult sau mai puțin în uniformă (milionul de pesediști de atâtea ori binevestit a fost înghițit, pesemne, de Statul Paralel), iată icoana pe care vrea s-o vândă cioflingarul.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.



Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult