Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Donald Trump nu-și recunoaște înfrângerea. A aflat rezultatul alegerilor în timp ce se afla pe terenul de golf

Donald Trump - golf

În imagine, Donald Trump, la Trump National Golf Club din Sterling, Virginia // Foto: Olivier Douliery / AFP / Profimedia

Președintele american în exercițiu, Donald Trump, refuză să recunoască victoria lui Joe Biden, potrivit unui comunicat transmis presei de peste ocean.

Trump se afla în Virginia, pe un teren de golf, în momentul în care presa americană anunța victoria lui Biden în alegerile prezidențiale, transmite Fox News.

Foto Olivier Douliery / AFP / Profimedia

UPDATE: Donald Trump s-a întors la Casa Albă, notează New York Times, iar în momentul intrării în clădire le-a făcut cu mâna jurnaliștilor care așteptau ca acesta să facă declarații.

CNN a relatat că este cea de-a 410-a zi petrecută de Trump la una dintre proprietățile sale, de la preluarea mandatului, acum 4 ani. De asemenea, este a 299-a zi pe care a petrecut-o la un club de golf, conform CNN.

Trump a acuzat în mai multe rânduri că ar exista o tentativă de fraudare a alegerilor și a spus că se va adresa Curții Supreme, pentru că „nu vrem să se găsească cine știe ce voturi la 4 dimineața”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult