Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Donald Trump nu-și recunoaște înfrângerea. A aflat rezultatul alegerilor în timp ce se afla pe terenul de golf

Donald Trump - golf

În imagine, Donald Trump, la Trump National Golf Club din Sterling, Virginia // Foto: Olivier Douliery / AFP / Profimedia

Președintele american în exercițiu, Donald Trump, refuză să recunoască victoria lui Joe Biden, potrivit unui comunicat transmis presei de peste ocean.

Trump se afla în Virginia, pe un teren de golf, în momentul în care presa americană anunța victoria lui Biden în alegerile prezidențiale, transmite Fox News.

Foto Olivier Douliery / AFP / Profimedia

UPDATE: Donald Trump s-a întors la Casa Albă, notează New York Times, iar în momentul intrării în clădire le-a făcut cu mâna jurnaliștilor care așteptau ca acesta să facă declarații.

CNN a relatat că este cea de-a 410-a zi petrecută de Trump la una dintre proprietățile sale, de la preluarea mandatului, acum 4 ani. De asemenea, este a 299-a zi pe care a petrecut-o la un club de golf, conform CNN.

Trump a acuzat în mai multe rânduri că ar exista o tentativă de fraudare a alegerilor și a spus că se va adresa Curții Supreme, pentru că „nu vrem să se găsească cine știe ce voturi la 4 dimineața”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult