Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dragnea ar vrea să-l înlocuiască pe premierul Tudose luna aceasta - surse Digi24

Mihai Tudose și Liviu Dragnea în Parlament

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Președintele PSD Liviu Dragnea ar intenționa să îl înlocuiască pe Mihai Tudose din fruntea Executivului, potrivit unor surse citate de Digi24

Liviu Dragnea s-a întâlnit, la finalul anului, cu principalii lideri ai partidului pentru a discuta posibilitatea de a schimba premierul în această lună. Întâlnirea, care a avut loc în afara Bucureştiului, s-a desfăşurat în format restrâns, iar discuţiile au fost aprinse şi nu au dus la o concluzie clară.

Niculae Bădălău, numărul 2 în PSD, a vorbit joi despre o posibilă restructurare a Guvernului, numărul ministerelor urmând să scadă la 16-17 portofolii, față de 24 în prezent.

„La ultimele declaraţii ale preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi ale premierului s-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ţinând cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Bădălău.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • VARLY VARLY check icon
  Dar de ce sa nu faca numai un singur minister ( UNISTERUL )si sa fie doar prim ministru si un singur ministru sau cum am botezat mai sus , primunistru si unistru. Sa trecem la lucruri mai serioase: de ce nu propun un parlament unicameral si doar cu vreo 200 de membrii ?
  • Like 0
 • dalex check icon
  Teoria "revolutiei continue" facute de "revolutionari de profesie" o stim din timpul lui Ceausescu.
  Este vorba de "politica de cadre" a unui dictator prost dar viclean - sa nu prinda nimeni "radacini" pe un post si sa pericliteze pozitia sefului.
  De obicei nu reuseste pana la urma.
  • Like 1
 • Schimbarile dese,cui folosesc?Noului numit ii sant necesare cateva luni pentru a se documenta si a decide in cunostinta de cauza.Singurul beneficiar este penalul Dragnea,papusarul Guvernului.Mai potem astepta competenta si eficienta ???
  • Like 2
  • @ Constantin Cosinschi
   VARLY VARLY check icon
   Probabil asta se urmareste. Pana invata urmatorul , ei mai dau un tun - doua .
   • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult