Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea ar vrea să-l înlocuiască pe premierul Tudose luna aceasta - surse Digi24

Mihai Tudose și Liviu Dragnea în Parlament

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Președintele PSD Liviu Dragnea ar intenționa să îl înlocuiască pe Mihai Tudose din fruntea Executivului, potrivit unor surse citate de Digi24

Liviu Dragnea s-a întâlnit, la finalul anului, cu principalii lideri ai partidului pentru a discuta posibilitatea de a schimba premierul în această lună. Întâlnirea, care a avut loc în afara Bucureştiului, s-a desfăşurat în format restrâns, iar discuţiile au fost aprinse şi nu au dus la o concluzie clară.

Niculae Bădălău, numărul 2 în PSD, a vorbit joi despre o posibilă restructurare a Guvernului, numărul ministerelor urmând să scadă la 16-17 portofolii, față de 24 în prezent.

„La ultimele declaraţii ale preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi ale premierului s-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ţinând cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Bădălău.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • VARLY VARLY check icon
  Dar de ce sa nu faca numai un singur minister ( UNISTERUL )si sa fie doar prim ministru si un singur ministru sau cum am botezat mai sus , primunistru si unistru. Sa trecem la lucruri mai serioase: de ce nu propun un parlament unicameral si doar cu vreo 200 de membrii ?
  • Like 0
 • dalex check icon
  Teoria "revolutiei continue" facute de "revolutionari de profesie" o stim din timpul lui Ceausescu.
  Este vorba de "politica de cadre" a unui dictator prost dar viclean - sa nu prinda nimeni "radacini" pe un post si sa pericliteze pozitia sefului.
  De obicei nu reuseste pana la urma.
  • Like 1
 • Schimbarile dese,cui folosesc?Noului numit ii sant necesare cateva luni pentru a se documenta si a decide in cunostinta de cauza.Singurul beneficiar este penalul Dragnea,papusarul Guvernului.Mai potem astepta competenta si eficienta ???
  • Like 2
  • @ Constantin Cosinschi
   VARLY VARLY check icon
   Probabil asta se urmareste. Pana invata urmatorul , ei mai dau un tun - doua .
   • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult