Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Dragnea spune că miniştrii și premierul și-au depus demisiile în alb. „Eu nu le folosesc”

Liviu Dragnea a spus vineri, răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor, că miniștrii și premierul și-au depus demisiile în alb, odată cu primirea mandatelor, adăugând că nu are de gând să le folosească. 

Afirmația a fost făcută în contextul discuțiilor despre evaluarea Cabinetului Grindeanu, care ar urma să fie gata în cursul săptămânii viitoare. 

„Nu știu unde sunt depozitate demisiile în alb. Au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Digi24. Președintele PSD a adăugat că „din câte a auzit” și premierul Sorin Grindeanu are scrisă demisia în alb.

Liderul PSD a susținut că nu știe dacă vor fi propuse schimbări în guvern în urma evaluării, dar scopul este identificarea eventualelor întârzieri în aplicarea programului de guvernare.

„Duminică seara sper ca raportul să fie gata. Nu e o evaluare a miniștrilor, ci a programului de guvernare. Nu știm dacă vom propune schimbări în guvern, indiferent despre cine ar fi vorba, cel mai important e programul de guvernare, să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea lui”, a spus Liviu Dragnea.

„Faptul că am decis să facem evaluări periodice nu văd de ce ar pune presiuni pe miniștri, eu nu-i știam atât de fragili, sau poate discuția asta a mai trezit pe unii dintre ei”, a arătat președintele PSD.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult