Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

După Wimbledon, rosina Emma Răducanu ridică tribunele și la New York!

imagine.

Meci-monstru făcut de rosina Emma Răducanu: 6-0, 6-1 cu spanioloaica Sara Sorribes Tormo, care nu e fitecine – redutabila apărătoare are victorii anul acesta la Jennifer Brady, Elena Rybakina, Ons Jabeur și nr 1 mondial, Ashleigh Barty, la Olimpiadă. Nu cred că am văzut vreodată o jucătoare de 18 ani, într-un tur 3 de Grand Slam, care să-și domine în așa hal adversara. Aproape că-mi era milă de biata Sara, cum ara hardul de la New York stânga-dreapta din toate puterile, sfârșind invariabil prin a fi țintuită de un forehand, un backhand, un drive-volé sau un volé clasic ucigător al rosinei, căci Emma Răducau are arsenalul complet.

Și totul cu o ușurință, fluiditate, naturalețe care mi-o amintesc încă o dată pe Martina Hingis... Hotărât lucru, Răducanu e un nume pe care o să-l tot auzim pe planetă cel puțin un deceniu de-acum înainte!

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Incet dar sigur apar nume noi in tenisul feminin , unele cu origini romanesti. Din pacate , de pe plaiurile noastre , nimeni nu a aparut ca sa-i ia locul Simonei atunci cand aceasta isi va agata racheta in cui. Sa speram totusi. Speranta moare ultima , nu-i asa ?
    • Like 1

Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult