Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Este oficial: UNTOLD va avea loc în perioada 9-12 septembrie 2021. Când vor fi puse în vânzare biletele

Festivalul UNTOLD, a cărei ediție de anul trecut nu a mai avut loc din cauza pandemiei, se va desfășura anul acesta în perioada 9-12 septembrie. Este primul mare festival din Europa anunțat pentru 2021, spun organizatorii.

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021. 

„UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.

Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții”, se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanții UNTOLD spun că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. 

„De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde - Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii”, spun organizatorii.

De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Scuze. Ce este Untold? Cumva o prezentare artistica? Eu nu vad asa. Este o adunatura de zombi care se misca la comanda unui, mai degraba, unui oarecare operator computer declarat de cine? de ce? mare "creator de arta muzicala". Hai sa fim seriosi Nu are nicio legatura cu muzica in afara faptului ca se folososte de niste viniluri, pe care, sigur, le si zgarie, in combinatie cu sunete preprogramate dintr-un computer. Si un "mare" dresor de zombi, carora le dicteaza cand sa ridice mainile in sus, cand sa le balabane sau sa se balabane din cap, corp.
    Adevarata muzica, capodoperele muzicale sunt cu totul altceva. Includ aici si creatiile adevarate ale pop-lui si rock-lui, nu doar muzica clasica. DJ-ii nu au nicio legatura cu muzica in afara faptului ca se folosesc de anumite productii muzicale aranjate dupa bunul lor plac. De mult ori o dementa sonora.
    Nu as da un cent pentru o asemenea mascarada, injositoare si nu mi-as consuma o secunda din pretiosul timp pe o asemene dresura de ignoranti (spus cu blandete). Cultural nu aduce nici un profit. Doar profituri materiale organizatorilor, celor ce inchiriaza spatii de locuit, transportatorilor si, nu in ultimul rand si nu putin, carciumarilor sa-si vanda posircile pretentioase si traficantilor de droguri.
    E valabil pentru toate manifestarile similare.
    • Like 0
  • Nume check icon
    In sfarsti s-a rezolvat si cu Untold-ul. Slava domnului ca una dintre cele mai mari probleme ale acest natiuni s-a rezolvat.
    Acum, cu Untold-ul planificat si terasele si restaurantele doldora am iesit oficial din pandemiel. Ura!!
    P.S. Vaccinati-va cat mai multi, cei tineri in special, ca daca vine valul patru o sa fie un Untold on-line
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult