Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Federer, despre Halep: „Halep merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată”

Simona Halep--

(Foto: Guliver/Getty Images)

Roger Federer a vorbit în termeni elogioși despre Simona Halep și a spus că este fericit pentru că ea a ajuns numărul unu mondial.

„Nimeni nu îi poate lua din merite Simonei Halep. A avut un vis de o viață pe care l-a împlinit. Nu e vorba doar de Grand Slam-uri. Halep merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată.

Nu contează prea mult că nu a câștigat un Grand Slam. Muncește foarte mult, joacă foarte multe turnee și sunt fericit pentru ea”, a spus Federer, potrivit Digisport.

Simona Halep a primit duminică, la Singapore, trofeul pentru performanța de a încheia anul pe prima poziție în clasamentul WTA. 

Simona Halep a intrat, oficial, în vacanţă, după un sezon în care a câștigat cel de-al 15-lea titlu din carieră, la Madrid, și a ajuns și numărul unul mondial.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Silpres check icon
  „Nu contează prea mult că nu a câștigat un Grand Slam”. Dar, totuși contează, nu? Sigur, strict vorbind, merită: a strâns cele mai multe puncte. Problema este că noi vrem să fie pe locul 1 pentru că e cea mai bună, nu doar pentru că a strâns cele mai multe puncte. Chris Evert (care, și ea a lădat-o, mai ales că este printre cele mai mici jucătoare din WTA), care are tot 1,68 m, a reușit simultan să fie nr. 1 și cea mai bună din lume.
  Dacă ar fi câștigat Turneul Campioanelor (vorba lui Venus: E un turneu la care pot participa numai 8 jucătoare.), atunci merita laude fără rezervă și aplauze în picioare, chiar fără un turneu de Grand Slam, așa, însă, aplaud politicos, tolănit în fotoliu.
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Daca magicianul Roger vorbeste astfel, eu nu pot sa mai spun decat: Bravo Simona !
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult