Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Fiul fostului ofițer MAI depistat cu coronavirus lucrează la SRI. El a împărțit mărțișoare și a mâncat la cantina instituției - surse Libertatea

coronavirus in Romania - Foto Inquam Photos / Virgil Simonescu

Foto Inquam Photos / Virgil Simonescu

Fiul angajatului ADP Sector 4, depistat cu coronavirus, lucrează la SRI și, fără să știe că e infectat la rândul lui, a continuat să meargă la muncă, iar pe 1 martie a împărțit colegelor mărțișoare, scrie Libertatea, care citează surse din Serviciul Român de Informații. Salariații din SRI se întreabă acum ce măsuri se iau în instituție.

„Fiul, infectat si el, angajat în SRI, a oferit mărțișoare colegelor și a împărțit cantina cu alți colegi până la rezultatul testului. Deocamdată din SRI nu se comunică nimic privind ancheta. Angajații SRI nu fac izolare sau carantină? E doar pentru oamenii « normali »?”, au spus, pentru Libertatea, surse din apropierea lucrătorului SRI, în vârstă de 32 de ani.

Purtătorul de cuvânt al SRI nu a putut fi contactat pentru a preciza ce măsuri a luat Serviciul pentru protecția propriilor oameni care au intrat în contact cu cel infectat cu coronavirus.

Un fost ofițer MAI, angajat la ADP sector 4, a fost diagnosticat cu COVID - 19, în timp ce se afla internat la spitalul Dimitrie Gerota. Bărbatul ar fi ascuns faptul că a călătorit în Israel, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult