Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Gabriela Firea anunță că organizează „un nou eveniment” pe Arena Națională pentru Simona Halep, dar, după huiduielile de anul trecut, primarul a decis să nu participe

Simona Halep - Gabriela Firea - Inquam Photos / Bogdan Buda

(Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda)

Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei va organiza miercuri un eveniment pentru Simona Halep, care a câștigat turneul de la Wimbledon. Întrebată dacă va participa la acest eveniment, Firea a răspuns: „Nu”, potrivit Digi24.

Evenimentul va fi organizat pe Arena Națională. 

Primăria Capitalei a organizat vara trecută o ceremonie pentru Simona Halep, după ce aceasta a câștigat turneul de la Roland Garros. Primarul general Gabriela Firea a urcat atunci pe scenă și a fost huiduită de spectatorii prezenți pe Arena Națională. Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, vara trecută, într-o postare pe Facebook, că de dimineaţă „aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara „echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • E mai bine sa stea deoparte.
    • Like 0
  • Dorin check icon
    Să organizeze evenimentul pe banii familiei Pandele. Că au prea mulți din salariile de bugetari.
    • Like 1


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult