Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Gabriela Firea anunță că organizează „un nou eveniment” pe Arena Națională pentru Simona Halep, dar, după huiduielile de anul trecut, primarul a decis să nu participe

Simona Halep - Gabriela Firea - Inquam Photos / Bogdan Buda

(Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda)

Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei va organiza miercuri un eveniment pentru Simona Halep, care a câștigat turneul de la Wimbledon. Întrebată dacă va participa la acest eveniment, Firea a răspuns: „Nu”, potrivit Digi24.

Evenimentul va fi organizat pe Arena Națională. 

Primăria Capitalei a organizat vara trecută o ceremonie pentru Simona Halep, după ce aceasta a câștigat turneul de la Roland Garros. Primarul general Gabriela Firea a urcat atunci pe scenă și a fost huiduită de spectatorii prezenți pe Arena Națională. Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, vara trecută, într-o postare pe Facebook, că de dimineaţă „aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara „echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • E mai bine sa stea deoparte.
    • Like 0
  • Dorin check icon
    Să organizeze evenimentul pe banii familiei Pandele. Că au prea mulți din salariile de bugetari.
    • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult