Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Gabriela Firea anunță că organizează „un nou eveniment” pe Arena Națională pentru Simona Halep, dar, după huiduielile de anul trecut, primarul a decis să nu participe

Simona Halep - Gabriela Firea - Inquam Photos / Bogdan Buda

(Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda)

Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei va organiza miercuri un eveniment pentru Simona Halep, care a câștigat turneul de la Wimbledon. Întrebată dacă va participa la acest eveniment, Firea a răspuns: „Nu”, potrivit Digi24.

Evenimentul va fi organizat pe Arena Națională. 

Primăria Capitalei a organizat vara trecută o ceremonie pentru Simona Halep, după ce aceasta a câștigat turneul de la Roland Garros. Primarul general Gabriela Firea a urcat atunci pe scenă și a fost huiduită de spectatorii prezenți pe Arena Națională. Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, vara trecută, într-o postare pe Facebook, că de dimineaţă „aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara „echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • E mai bine sa stea deoparte.
    • Like 0
  • Dorin check icon
    Să organizeze evenimentul pe banii familiei Pandele. Că au prea mulți din salariile de bugetari.
    • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult