Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Gabriela Firea și Elena Udrea, aceeași reacție după ce au fost huiduite pe Național Arena la șapte ani distanță: „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”

Marți seară, Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, unde 20.000 de români veniseră să o vadă pe Simona Halep și să o sărbătorească după victoria din finala de la Roland Garros. Momentul a fost asemănător cu unul petrecut în urmă cu șapte ani, tot pe Arena Națională. Atunci Elena Udrea a fost huiduită la Gala Bute. 

Imagine: Mihai Keller

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”, a spus atunci Elena Udrea, care a fost condamantă pe 5 iunie la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”, a scris pe Facebook și primarul Capitalei, Gabriela Firea, într-o postare în care dădea vina pe soroșiști și pe „cetățeni cu venin” infiltrați pe Arena Națională special ca să îi compromită evenimentul. După ce a primit nenumărate comentarii negative la postare, Gabriela Firea și-a închis contul de Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Primăreasa a căpătat exact ceea ce merită, dispreţul oamenilor cinstiţi. La fel ca Udrea, acum şapte ani.
  P.S. - Tare mi-ar plăcea ca analogia să meargă până la capăt!
  • Like 0
 • sa speram ca infunda puscaria la fel ca udrea, colega ei de parlament.
  • Like 0
 • Ionel check icon
  Firea a gresit. Nu avea ce sa caute pe scena alaturi de Halep. Putea sa ii inmaneze orice, insa, la primarie, nu acolo, pe stadion.Era momentul Simonei si numai al ei. Dar cred ca avem prea multe pretentii la doamna primar !
  • Like 0
 • Ionel check icon
  Este o mare deosebire intre cele 2 evenimente. Primul a fost ceva organizat, un meci ce a avut loc, cu un deznodamant ce nu putea fi dat ca sigur, victoria lui Bute. Al doilea, o consecinta a unui meci, castigat de un conational care a creat si ceeaza faima tarii. Indiferent cine era primar nu ar fi trebuit huiduit pentru ca a "cazut rau " in exterior pentru tara, dar, intr-o oarecare masura, si pentru sarbatorita. Dar, suntem romani si ne caracterizeaza ! Retineti ca nu sunt fan al actualului primar general.
  • Like 0
  • @ Ionel
   Pai nu e indiferent cine era primar, e gabi firea, din PSD, care a revolutionat traficul din Bucuresti si transportul public in 6 luni. strazile sunt pavate, curate, metroul e extins, avem centura, s-a facut prelungirea ghencea, intersectia de la domnesti, totul e lapte si miere. Oamenii de acolo n-au huiduit-o degeaba, mai ales ca Luni e destul de fresh fata de Sambata, unde jumate din populatia tarii a fost numita "sobolan" de master chef-ul partidului. Acum intelegi de ce a fost huiduita ? Daca era primarul din NY sau Amsterdam probabil ca nu era nicio problema.
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult