Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Grațiela Gavrilescu, propusă vicepremier în locul lui Daniel Constantin. Grindeanu: Azi voi trimite Administrației prezidențiale propunerile venite de la ALDE

Sorin Grindeanu-

Daniel Constantin ar urma să fie înlocuit de Graţiela Gavrilescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, care a fost propusă de ALDE în funcţia de ministru al Mediului şi vicepremier, a anunțat luni premierul Sorin Grindeanu după ședința coaliției de guvernare.

„Am luat act de decizia politică, fiind un Guvern politic azi o să înaintez către Administrația prezidențială propunerile făcute de partenerii de la ALDE. (...) Doamna Gavrilescu a mai fost ministrul Mediului un an. Structura guvernului votată de Parlament este cea pe care o cunoașteți, și anume ministrul Mediului are și funcția de vicepremier”, a declarat luni premierul Sorin Grindeanu.

ALDE a retras duminică sprijinul politic pentru Daniel Constantin, co-președintele formațiunii. 

Pentru Ministerul pentru Relația cu Parlamentul a fost propus Viorel Ilie, liderul grupului senatorilor ALDE.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • L-au executat... Circul continua... Cine urmeaza?
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult