Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Grațiela Gavrilescu, propusă vicepremier în locul lui Daniel Constantin. Grindeanu: Azi voi trimite Administrației prezidențiale propunerile venite de la ALDE

Sorin Grindeanu-

Daniel Constantin ar urma să fie înlocuit de Graţiela Gavrilescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, care a fost propusă de ALDE în funcţia de ministru al Mediului şi vicepremier, a anunțat luni premierul Sorin Grindeanu după ședința coaliției de guvernare.

„Am luat act de decizia politică, fiind un Guvern politic azi o să înaintez către Administrația prezidențială propunerile făcute de partenerii de la ALDE. (...) Doamna Gavrilescu a mai fost ministrul Mediului un an. Structura guvernului votată de Parlament este cea pe care o cunoașteți, și anume ministrul Mediului are și funcția de vicepremier”, a declarat luni premierul Sorin Grindeanu.

ALDE a retras duminică sprijinul politic pentru Daniel Constantin, co-președintele formațiunii. 

Pentru Ministerul pentru Relația cu Parlamentul a fost propus Viorel Ilie, liderul grupului senatorilor ALDE.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • L-au executat... Circul continua... Cine urmeaza?
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult