Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Guran, PNL, despre cum îi păcălea pe primari: Când începeau să mă întrebe: „Domne, cum stăm cu proiectele, când vin?” Făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam

Virgil Guran

Foto: captura youtube

Noul vicepreședinte al PNL, Virgil Guran, apare într-un clip pe youtube în care povestește cum a rezolvat „problemele” pe care le-a avut „în ultimul timp.” El spune că atunci când primarii veneau și îl întrebau când primesc banii pentru proiectele de investiții, el organiza un eveniment cu băutură și lăutari, iar astfel spune că îi „liniștea” pe edili.

„Și vă spun ceva, din experiența de președinte de organizație la Dâmbovița. În ultimul timp, am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor: când trebuia să vorbim despre proiecte, îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: Domne, cum stăm cu proiectele? Când vin? nu știu ce. făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam. Uitau de treaba asta”, spune Virgil Guran.

La Consiliul Național de vineri, senatorul liberal Virgil Guran a fost ales în funcția de vicepreședinte al PNL.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Pai prezenta domnului cu fizionomie porcina la conducere PNL , ne spune foarte clar cum o sa stea treaba. Treaba o sa stea exact ca la PSD , bautura , lautari si jaf din banul public. in ultimii 10-15 ani, conducerea PNL era o adunatura de smecherasi ( de genul Guran) si fete mai spalate . Acum daca tot si-au dat arama pe fata cu alianta cu PSD , nici prefacatoriile nu-si mai aveau rostul. Asa ca alegerea mesterului din poza ca vicepresendinte, mi se pare un pas catre normalitate.
  Cineva pe aici , profetea ca PNL o sa piarda procente si se va prabusi . Eu cred ca nu se va prabusi deloc , pentru ca peste 50% din romani sunt de teapa celui din poza . Noutatea este ca PSD si PNL se va bate pe acelasi electorat , cel cu gusa bugetara.
  • Like 1
 • Dorin check icon
  De ce ne-am mira? Păi românașului care se bate cu pumnul în piept că are genă de Dac liber îi plac mult chiolhanurile cu lăutari , mâncarea și băutura numai dacă-i Moca.Neam de pomanagii suntem ,votăm pentru un mic și bere tot felul de scursuri și după ăia dăm vină pe străini că o ducem prost.
  • Like 1
 • Nume check icon
  Superb. Chintesenta politicii romanesti. Chiolhane si cam atat. O intrebare totusi? De unde aveati bani pentru bautura si muzica? "Sponsori" locali sau decontate din bani publici pentru alte servicii? De ce intreb? ,Pentru ca la burtile si gusile alesilor nostri trebuie multa mancare, multa bautura si multi decibeli sa ajunga muzica sa incante inima.
  • Like 1
 • Marius check icon
  La ce poti astepta de la pnl????/ Lautareala 100%. Iar la guvernare (guvernarea mea, guvernarea Dulapului Sasesc) este tot lautareala (cu epoleti) 100%.
  Dar las' ca vine 2024 si atunci sa vezi parastase peste parastase!!! Cat spunea Rares "Bufonul" Bogdan ca are pnl-ul in sondaje???? 33-36%??? Poate 3.3-3.6%. Sa vezi ce aproape este pragul electoral!!!!
  • Like 0
  • @ Marius
   Presedintele actual ,omul lucrului prost facut,este pe langa un tradator al 6,5 mil de alegatori,si cel mai mare Mitoman,nasind coalitia actuala dupa ce a grait apasat cu pauze hahaite mai ceva ca Base..,urmatoarele:"„Abia când PSD va fi trimis în opoziție vom putea face România normală”In concluzie,cine-i normal,ca anormal si-a zis-o singur.
   • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult