Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

iCEE.fest aduce la București giganți precum Google și Facebook. Dragoș Stanca: „iCEE.fest e o bună ocazie pentru actualizarea «bazei de date» a fiecăruia dintre noi”

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google și Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL și mulți alții - peste 120 de nume, în total - vor fi la București în 15 și 16 iunie, la ediția din 2017 a iCEE.fest.

„Anul acesta festivalul crește din nou în diversitate și se deschide către zone noi, cum ar fi impactul tehnologiei și al Internetului în mediul financiar-bancar, Fin Tech, și explorăm si o altă zonă nouă, pe partea de arhitectură și construcții, cu Smart Homes. Noutățile din zona de marketing, comunicare, jurnalism, media, creativitate, noile tehnologii VR&AR, impactul în zona medicală (prin iCEE.health, eveniment-satelit lansat în 2016) sau partea dedicată antreprenoriatului, investițiilor, noilor proiecte completează ce propunem industriilor impactate de tehnologie”, a declarat Dragoș Stanca, managing Partner al Think Digital Group în România și fondator al iCEE.fest.

Agenda ediției 2017 poate fi consultată aici.

Mai mulți speakeri cunoscuți din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operatie, Dave Birss - creativul care îmbină muzica și neuromarketingul, Chris Skinner - expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan - cea mai influentă persoană în social media din Germania și mulți alții. 

Fiecare content stream poate fi văzut în agenda festivalului prin selecția uneia din cele 6 scene și a zonei de interes vizate. 

„Credem în continuare că iCEE.fest e o bună ocazie pentru un update anual, pentru actualizarea «bazei de date» a fiecăruia dintre noi, având în vedere că vorbim de o schimbare majoră generată de tehnologie, în absolut toate domeniile de business.

Mai sperăm doar să avem același suport din partea comunităților profesionale, care să susțină demersul nostru prin cumpărarea unui bilet, care costă de 2-3 ori mai puțin decât orice festival similar din Europa de vest. Suntem români, ne place la noi acasă și sperăm să ducem mai departe acest proiect la București, nu în altă capitală europeană. Pentru că invitații în acest sens avem", spune Dragoș Stanca.

Organizatorii festivalului au anunțat mai multe tipuri de bilete, dedicate anumitor categorii profesionale sau doar pentru una din cele două zile ale festivalului.

Biletele încă disponibile pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, iCEEfest.com.

Studentii și elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete, iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 și 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen și Carrefour.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult