Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

iCEE.fest aduce la București giganți precum Google și Facebook. Dragoș Stanca: „iCEE.fest e o bună ocazie pentru actualizarea «bazei de date» a fiecăruia dintre noi”

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google și Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL și mulți alții - peste 120 de nume, în total - vor fi la București în 15 și 16 iunie, la ediția din 2017 a iCEE.fest.

„Anul acesta festivalul crește din nou în diversitate și se deschide către zone noi, cum ar fi impactul tehnologiei și al Internetului în mediul financiar-bancar, Fin Tech, și explorăm si o altă zonă nouă, pe partea de arhitectură și construcții, cu Smart Homes. Noutățile din zona de marketing, comunicare, jurnalism, media, creativitate, noile tehnologii VR&AR, impactul în zona medicală (prin iCEE.health, eveniment-satelit lansat în 2016) sau partea dedicată antreprenoriatului, investițiilor, noilor proiecte completează ce propunem industriilor impactate de tehnologie”, a declarat Dragoș Stanca, managing Partner al Think Digital Group în România și fondator al iCEE.fest.

Agenda ediției 2017 poate fi consultată aici.

Mai mulți speakeri cunoscuți din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operatie, Dave Birss - creativul care îmbină muzica și neuromarketingul, Chris Skinner - expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan - cea mai influentă persoană în social media din Germania și mulți alții. 

Fiecare content stream poate fi văzut în agenda festivalului prin selecția uneia din cele 6 scene și a zonei de interes vizate. 

„Credem în continuare că iCEE.fest e o bună ocazie pentru un update anual, pentru actualizarea «bazei de date» a fiecăruia dintre noi, având în vedere că vorbim de o schimbare majoră generată de tehnologie, în absolut toate domeniile de business.

Mai sperăm doar să avem același suport din partea comunităților profesionale, care să susțină demersul nostru prin cumpărarea unui bilet, care costă de 2-3 ori mai puțin decât orice festival similar din Europa de vest. Suntem români, ne place la noi acasă și sperăm să ducem mai departe acest proiect la București, nu în altă capitală europeană. Pentru că invitații în acest sens avem", spune Dragoș Stanca.

Organizatorii festivalului au anunțat mai multe tipuri de bilete, dedicate anumitor categorii profesionale sau doar pentru una din cele două zile ale festivalului.

Biletele încă disponibile pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, iCEEfest.com.

Studentii și elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete, iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 și 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen și Carrefour.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult