Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ilie Năstase a stropit un afiș al PMP cu chipul lui Traian Băsescu. VIDEO

Ilie Nastase - Traian Basescu - afis

(Foto captura)

O înregistrare video îl suprinde pe fostul tenismen Ilie Năstase, candidat pe lista UNPR pentru alegerile europarlamentare, când stropește cu conținutul dintr-un pahar un afiș electoral cu chipul lui Traian Băsescu.

În clip se aude cum cineva îi spune lui Năstase „ești nebun Iliuță” și „te filmez”.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Cristian Petrescu, președinte al PMP București. Petrescu a anunțat că PMP București va sesiza  Autoritatea Electorală Permanentă și a cerut UNPR „să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales să ajungă un mare golan.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tot UNPR-ul e o claca de mahala, cine sa se desolidarizeze? Sunt doar ghiorlani ajunsi, adunati in jurul unui izmanar "general" ! Jenant pentru Romania!
  • Like 0
 • Ada check icon
  Daca a fost un mare sportiv nu inseamna ca este si un mare Om.
  Calitatile sportive nu au nici o treaba cu niste calitati umane: adica respectul fata de adversarii tai.
  • Like 0
 • Omu asta imbatraneste urat. In afara de tenis restu e 0 barat si tot nu se opreste.
  • Like 4
  • @ Magotu Enigmatic
   dan check icon
   Chiar sunt curios daca asa a fost caracterul lui toata viata sau s-a prostit la batranete (sa imi fie scuzat cuvantul dar nu am altul mai suav)
   Am destui ani ca sa stiu ca aia 7 ani de acasa lipsa nu ii mai adaugi la varste inaintate ,daca ai fost neam prost o viata intreaga neam prost ramai.
   • Like 4


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult