Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Încă un cuțit în spatele lui Dăncilă. Baronul Bădălău, cel cu maneaua anti-diaspora, vrea „un nou început în PSD”

Dăncilă, moțiune de cenzură

Foto: Inquam Photos

Niculae Bădălău, președintele organizației PSD Giurgiu, cere după alegerile de duminică „un nou început” pentru partid. Giurgiu este unul dintre cele 5 județe din țară în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Klaus Iohannis.

„Cu toate că PSD a luat foarte multe măsuri bune, este un partid pro european, dar totuși în ultimii ani am avut probleme mari de partea umana, de caracterul oamenilor, de o comunicare defectuoasă și e clar că lucru acesta trebuie reformat. Trebuie o analiză serioasă și trebuie regândite toate liniile partidului”, a spus Niculae Bădălău la Digi24.

El a spus că oamenii care au condus campania electorală trebuie să își asume eșecul.  „Cred că partidul are capacitatea de a lua o decizie în interiorul partidului. Trebuie să fim lăsați noi din interior să facem acest lucru. Cei care au condus campania electorală să aibă bărbăția să își asume. Trebuie să avem curajul să decidem. Nu mai putem funcționa așa, și pune de azi pe mâine niște oameni care nu cunosc organizarea și modul de a face politică.”

Întrebat despre asumarea eșecului de către echipa de campanie, Bădălău a fost și mai explicit și a vorbit despre demisii.

„În politică există un singur act. Demisia, sau alegeri. Congres. Alte soluții nu avem. PSD trebuie să aibă un nou început. Asta e clar”, a afirmat Bădălău.

Anul trecut, Niculae Bădălău a avut un eveniment de familie, la care maneliștii chemați să cânte au insultat diaspora. „Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că, nu, putem să cântăm și noi o strofa, nu e porno e un pic aşa....că şi ăştia a zis „M...PSD”. Să cântăm și noi ceva... Lai, lai, lai, lai, lai, la să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai, lai, lai, lai, la că noi ne p...m pe ea". Bădălău a spus atunci că nu are nicio legătură cu acest lucru și că nu i-a putut controla pe maneliști care ar fi cântat fără să îl anunțe înainte despre respectivele versuri. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Da, si Badalau ar trebui reformat. Nu a facut nimic rau, n-a furat nimic, ca sa ajunga putin prin puscarie, ca seful lui, Dragnea? Ca badaran si prost stim ca e......
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  A început canibalismul intern. Dacă e acela care-i pupa mâna cu atâta patos, nefiindu-i jenă de postura ridicolă, da, semne bune anul are! Se poate, dle, să muști mâna pe care înainte o pupai de zor?
  Mă și bucur că vor reformă dar cu aceleași specimene. Șanse mari de reușită...în jos. Hai că se poate!
  • Like 3
 • Dorin check icon
  Poate se referă la Începutul sfârșitului acestui partid .
  • Like 4


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult