Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Incredibil, halucinant, dezvăluire, CTP, ucenic, Guru Bivolaru!

Când Gregorian Bivolaru a fost, în fine, găbjit, de polițiștii francezi, am făcut o „știre” - experiment la Digi 24, comunicând că, prin `80–`81, întrucât aveam probleme cu genunchiul, m-am aflat printre participanții la orele de yoga fizică ținute de Bivolaru la Casa de Cultură Ecran Club, undeva prin Crângași sau Grozăvești.

Am spus că abia aștept să văd titlurile ce vor apărea pe net în capul „știrii”.

Și titlurile au venit, nesmintit.

„DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Cristian Tudor Popescu a lucrat cu Guru Bivolaru. VIDEO. Gregorian Bivolaru a avut adepți și în rândul jurnaliștilor” (Romania TV).

Ce reține cititorul-țintă al unui astfel de titlu: Popescu a ținut multă vreme ascuns acest secret arzător al său, dar acum e dat în fapt. El a fost adeptul lui Bivolaru. A lucrat cu Guru – în fața ochilor cititorului-țintă apar Popescu și Bivolaru închinând un pahar cu urină proaspătă.

Și toate astea, scoase din ce-am zis eu fără să mă întrebe cineva: că eram un simplu „cursant”, într-un club socialist, Bivolaru nu mă cunoștea, iar subsemnatul l-am identificat abia după `89, când a trecut la exploatare sexuală și spălătură de creiere în secta MISA – altfel, nu mi-aș fi amintit vreodată de el.

„Declarație HALUCINANTĂ a lui CTP: Gregorian Bivolaru mi-a fost profesor”. Dedesubt, poza subsemnatului cu șuba în cap, din emisiunea în care comentam „The Revenant” (Ev. Zilei).

Carevasăzică: numitul CTP, atins de alienație mintală, după cum se vede și din poză, a fost „făcut” la cap de Bivolaru pe când îi era elev.

„Cristian Tudor Popescu recunoaște că a fost ucenicul lui Gregorian Bivolaru”. Alături, poza din emisiunea Profesioniștii, a Eugeniei Vodă, în care cânt „la cap” (Știri pe surse).

Prin urmare, după ce a fost interogat îndelung și a rezistat cu stoicism, Popescu recunoaște! Ce? Că este, ca ucenic al lui Bivolaru, la fel de sonat ca și maestrul său. Deja, consumatorul de astfel de titluri îl vede limpede pe Popescu în diverse poziții cu adeptele MISA, sub binecuvântarea lui Guru.

„Așa ceva... CTP: am lucrat cu Gregorian Bivolaru” (Cotidianul).

Aceste tipuri de titlu au fost preluate în neștire de site-uri mai mici, ca să smulgă și ele un click – două de la victimele gawking-ului („non-știri” care te fac să holbezi ochii).

Niciunul dintre cretinetzii care au produs titlurile și textele respective (despre comentariile la ele, nu mai vorbesc) nu mi-a dat un telefon pentru lămuriri, detalii, atitudinea mea în legătură cu Bivolaru și MISA. Au luat vorbirea de la televizor fără să-și miște fundul de pe scaun și au „ambalat-o”.

Primul motiv pentru care i-aș fi dat afară pe acești „jurnaliști” n-ar fi fost manipularea de doi bani pe care o practică, ci faptul că pute pământul sub ei de lene.

Nici presa de rahat nu mai e ce-a fost...

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Despre satanele în sutane aș putea să scriu multe rânduri .Dar eu vă spun un singur lucru :Nu i-a interesat că se înbolnăvesc proștii de noul virus ,i-a interesat să-și vândă lumânările și suvenirurilor de SF.Paraschieva și SF.Dumitru .La primul pelerinaj au ieșit minus buget ,de aceea au făcut atâta scandal pt al doilea pelerinaj ,iar oile au behăit în cor ținând isonul unui măgar .De aici au izbucnit infectările în masă și escrocii spun că de la alegerile locale .La un pelerinaj de SF .Paraschieva se câștigă în jur de 4-5.000 de EURO ,în rest vă las pe voi dragi ENORIAȘI să trageți concluzia .Stiu din surse sigure acest scor.Așa că ...mai bine stau în casă în fața micuțului altar ,făcut de mine ,și mă rog în liniște oricărui sfânt îmi dorește inima ,în liniște și siguranță .
  • Like 1
 • Problema e daca CTP s-a vindecat sau nu de durerea la genunchi.
  • Like 0
 • Scuze, poate fara legatura - dupa ce Bivolaru fugise, in Suedia parca, MISA demonstra in fata CSM-ului. Avand nenorocul sa locuiesc in Calea Plevnei, impreuna cu o verisoara si prietenul meu de atunci (avem 21 de ani, toti trei), am avut placerea si onoarea sa fiu trezita de acesti oameni vreme de trei luni. De la 7.00 pana la 18.00, huo, Free Bivolaru, gurul nostru nu-i al vostru, etc.

  Sper sa nu jignesc persoanele mai pudice, dar dupa o luna jumatate de sculare la ora 7 (chit ca incepeam cursurile la 10, verisoara mea la ASE si noi in Poli) si stateam la scoala pana ne uita timpul (aveam laboratoare care se terminau la 22.00) oamenii aia erau acolo.

  Ce la pasa lor ca ai ajuns acasa la 22.00, poate te-ai culcat la 02.00, poate esti muncitor la salubritate si ai pus capul pe perna la 06.00 - nu frate, ei erau acolo, strigand, la 7 fix.

  Stiind ca nu avem nici o sansa cu primaria, am decis sa protestam pasnic, cu un afis pus in geam pe care scria (scuzati Caps-ul) - AVEM PIPI PROASPAT SI DE CEA MAI BUNA CALITATE (RALUCA SI PETRE, NU MARIA, CA MARIA LE CAM BEA). DACA TACETI DIN GURA PANA LA 10.00 SI DUPA 15.00, IL DONAM GRATIS, LA 2L. DACA NU, VI-L TURNAM IN CAP FI-VA (injuratura olteneasca de mama si de zmei, si de Paste, si de Tatal Ceresc, recunosc, creata de mine).

  Eu am protestat, firesc, la Maria le cam bea; mi s-a spus, de catre verisoara si prieten, ca de aia nu ma integrez eu in spiritualul absolut, ca n-am simtul umorului.

  CTP inchinand un pahar de urina proaspata cu Guru...Doar imaginea...

  Keep strong, CTP :)
  • Like 1
 • Deci,domnu'Popescu,dacă în vara anului 1988 am avut o întâlnire întâmplătoare cu guru pe peronul Gării de Nord,întâlnire în care încerca să-mi spele creierul și așa amețit de conceptele socialiste de la liceu care se băteau cu cele burghezo-moșierești de la bunicul meu(fost chiabur),se cheamă că am fost colegi,deși nu ne cunoaștem personal.Cum ajung dom'ne in breasla nobilă a jurnaliștilor și ciurezi d'ăștia care nu știu cu ce mănâncă?Doamne,ce vremuri trăim?
  • Like 1
 • Un text de bun simt si simt bun elementare. Cred ca o parte a populatiei, cea care produce astfel de mizerii si cea care le inghite si propaga este mutanta mental, programata decisiv sa bantuie prin tenebre. Din pacate, ei sunt o masa critica in timp ce oamenii cu bun simt si simt bun sunt rara avis.
  • Like 2
 • Eu unul, il vad pe guru Bivolaru scriind articole foarte bune de presa (transfer invers).
  • Like 0
 • Nu stiu de ce, dar mie imi place de OMUL CTP...desi nu am vorbit niciodata cu el. Acest stil analitic bazat pe rezultate, maiestria cuvintelor redactate, gradul de cultura si viziune...imi deschid mintea zi de zi...Un Jurnalist Adevarat ! Cum zic manelistii: "Smecher, domne !" Am citit un motto in Dr. House: "Daca nimeni nu te ataca, inseamna ca faci ceva gresit...!" :))))
  • Like 2
  • @ Deaconescu George
   CTP stie de fiecare data ce scoate pe gura,iar cei care sunt contra se simt onorati ca pot sa l combata cu observatiile lor critice care nu se lipesc de ideile CTP ului ,pt.ca el este un singur CTP,aceasta fara sa mi fie idol,mai ales ca se incrunta tot mai des si si pierde firul ideilor,ca orice om suprasolicitat.
   • Like 1
 • Nimic interesant ca la fotbal toti bat in gol si rareori аpare cite unul in TINTA .
  • Like 1
 • Mai demult am cunoscut un tip in cadrul unui grup foarte misto. Eram o gasca pestrita si respectivul era cel care nu putea lipsi ca sa ai parte de o burta de ras in compania unui umor subtil si a unui sarcasm dezinvolt. Ulterior tipul respectiv a devenit ... jurnalist. Am facut o pauza pentru ca era un soi de jurnalism mai nou, la o televiziune.
  M-am bucurat pentru reusita lui si chiar le spuneam prietenilor ca il cunosc bine pe X si vor vedea ca e un tip de calitate.
  A urmat apoi un mic compromis....apoi inca unul. Eh, ce nu face omul pentru a se realiza cat de cat. Problema e ca compromisurile au devenit un modus vivendi si treptat, tipul misto pe care il cunoscusem a ajuns ..... altcineva, pe care nu-l mai recunosteam.
  Ne-am reintalnit intamplator si am sondat cu grija personalitatea lui X. Am ajuns la trista concluzie ca parerile exprimate in trustul respectiv nu erau o fatada. Devenisera convingerea lui. Modul de operare indoielnic, nu mai era impus de sefi ci asumat si chiar savurat.
  Concluzia mea a fost ca atunci cand te afli intr-o mocirla atat de mare incat nu-i mai vezi malurile, incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca ai fost acolo dintotdeauna si ai pornirea de a-i trage si pe altii in acea mocirla care pentru tine a devenit fireasca.
  • Like 8
 • Superb! O analiza concisa a multora din (a)stirile care fac furori. Nu stiri false, minciuni, doar elucubratii...Nici un pic de simt critic, de bun simt... iata de ce nu ma simt deloc vinovata ca nu mai citesc ziare de ani buni. Citesc doar articole care spun ceva sau prezinta faptele.. cat mai "nud".
  • Like 2


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult