Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Investiție privată de 16 milioane de euro: Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide Campusul medical Pallady

Campus Pallady - Regina Maria

Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide în capitală Campusul Medical Pallady, o investiție de peste 16 milioane de euro. Situat pe Bd. Theodor Pallady nr. 49 A, la stația de metrou Nicolae Teclu, cu o suprafață de peste 5000 mp, dispus pe 5 niveluri, campusul este cea mai mare infrastructură medicală privată din sectorul 3, oferind astfel acces la servicii medicale de înaltă calitate pentru pacienții din București și din localitățile de proximitate, se arată într-un comunicat transmis de Rețeaua de sănătate Regina Maria.

„HUB-ul oncologic din cadrul Campusului Medical Pallady demonstrează angajamentul nostru de a adresa cele mai complexe nevoi de sănătate, prin soluții integrate pentru pacienți. Continuăm să creăm punți între tehnologie și îngrijirea personalizată, punând pacientul în centrul fiecărei inițiative și asigurându-ne că excelența medicală este la îndemâna tuturor. Deschiderea campusului reprezintă un nou pas în misiunea noastră de a aduce medicina de excelență mai aproape de oameni”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Campusul Medical Pallady are o gamă largă de servicii specializate. Pacienţii vor avea acces la peste 30 de specialităţi medicale printre care cardiologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, ORL, pediatrie. Atenție deosebită este acordată și recuperării medicale, prin deschiderea, în noiembrie, a centrului Kinetic Sport & Medicine, ce include pe lângă servicii pentru adulţi şi o zonă dedicată exclusiv recuperării pediatrice, prin programe adaptate nevoilor specifice ale copiilor. La sfârşitul anului, campusul va integra şi servicii de oncologie medicală - radioterapie şi medicină nucleară, precum şi servicii de stomatologie prin Regina Maria Dental Clinics, începând cu ianuarie 2025, toate într-o singură locație, se mai arată în comunicat.

„Timpul este o resursă limitată, iar obiectivul nostru este să asigurăm servicii integrate sub același acoperiș. Am construit un campus medical dedicat oncologiei, în București, care nu este într-un set-up de spital, ci într-o structură de ambulatoriu, și care rezolvă pacienților foarte multe probleme medicale. Pentru pacienții oncologici, mai ales, timpul este esențial în îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor, astfel că, prin HUB-ul oncologic, încercăm să răspundem acestei nevoi. Ne dorim ca acest campus medical să deservească nu doar capitala, ci pacienții din toate județele învecinate, devenind un HUB regional și un reper pentru zona de sud a țării”, completează CEO-ul rețelei.

Campusul Medical Pallady va integra un HUB oncologic, programat să fie inaugurat la finalul anului. „Deschiderea unui HUB oncologic de ultimă generație în cadrul acestui campus înseamnă tratamente complexe și sprijin multidimensional pentru pacienţi, astfel încât ei să poată beneficia de un parcurs medical complet, cu sprijinul echipei noastre dedicate”, completează Olimpia Enache, COO Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult