Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Iohannis, despre rotativa guvernamentală: „Această rotaţie trebuie să se desfăşoare rapid, corect, pe scurt, cum se spune, sticlă”

Klaus Iohannis - Nicolae Ciucă - Marcel Ciolacu

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rotaţia premierilor trebuie să se desfăşoare „rapid, corect, pe scurt, sticlă”, a spus miercuri președintele Klaus Iohannis, care crede că în varianta optimală procedura s-ar putea încheia pe 30 mai.

„Nu am obiceiul să spun înainte să se întâmple anumite chestiuni şi etape. Cert este că imediat după ce se iniţiază procedura, adică imediat ce premierul îşi depune mandatul, voi iniţia următorii paşi. Nu am niciun interes să trag de timp şi nu am niciun interes să apară sincope şi incertitudini”, a spus preşedintele Iohannis. 

„Această rotaţie trebuie să se desfăşoare, după părerea mea, rapid, corect, pe scurt, cum se spune, sticlă”.

„Oamenii trebuie să vadă că aici nu e vorba de tras sfori, de negocieri, care se poartă prea târziu, ci de o chestiune pe care şi-a însuşit-o coaliţia de la bun început, se pune în practică şi mergem mai departe. Asta este aşteptarea mea”, a mai spus preşedintele, scrie News.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Herr Johannis este foarte creativ in a inventa zicatori, pe asta cu sticla nu am mai auzit-0, Dar cu sticla sau fara lucrurile sunt "sparte" de ceva timp si toate discutiile care au loc nu au nici o legatura cu binele romanilor - cum incerca acum cateva zile madam Firea sa ne "prosteasca"- ci cu interesele economice ale partidelor. Pentru ca in Romania noastra afaceristii fac politica si politicientii fac afaceri...
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult