Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

John McEnroe, despre înfrângerea Simonei Halep în partida cu Johanna Konta: „Dacă nu ştiaţi că publicul poate fi diferenţa dintre a câştiga şi a pierde, înseamnă că nu v-aţi uitat suficient la tenis”

Simona Halep Wimbledon

Foto: Guliver Getty Images

Fostul mare campion John McEnroe a vorbit despre înfrângerea suferită de Simona Halep în partida cu Johanna Konta din sferturile turneului de la Wimbledon.

„Dacă nu ştiaţi că publicul poate fi diferenţa dintre a câştiga şi a pierde, înseamnă că nu v-aţi uitat suficient la tenis. S-a întâmplat în tie-break și din cauza asta Simona şi-a pierdut serviciul. Puteam vedea fisuri în oasele româncei în acele momente", a spus John McEnroe, citat de Tennis World USA, potrivit Digisport.ro.

Simona Halep a fost învinsă de Johanna Konta în sferturile de la Wimbledon şi a ratat a treia şansă de a ajunge pe locul 1 WTA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Cred că era mult, mult mai simplu să spunem „Simona a pierdut”. Gata. Fără filosofii ieftine, nu se modifică nici frontiera dintre România și Ucraina, nici dintre România și Ungaria și dintre România și civilizația occidentală, toate rămân la fel. Serios.
  • Like 0
 • Cel mai simplu lucru e sa gasim vinovati.
  Dar in povestea asta nu exista vinovati.
  Asa e in tenis, unii castiga, altii pierd. Konta a fost un pic mai buna de data asta. Si a castigat. Sau Simona a fost un pic mai slaba. Si a pierdut.
  Important e sa invete ceva din povestea asta si sa vada ce poate face.
  Cat despre public... inainte sa acuzam publicul londonez, poate nu ar strica sa ne aducem aminte de comportarea publicului din Mamaia...
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult