Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

John McEnroe, despre înfrângerea Simonei Halep în partida cu Johanna Konta: „Dacă nu ştiaţi că publicul poate fi diferenţa dintre a câştiga şi a pierde, înseamnă că nu v-aţi uitat suficient la tenis”

Simona Halep Wimbledon

Foto: Guliver Getty Images

Fostul mare campion John McEnroe a vorbit despre înfrângerea suferită de Simona Halep în partida cu Johanna Konta din sferturile turneului de la Wimbledon.

„Dacă nu ştiaţi că publicul poate fi diferenţa dintre a câştiga şi a pierde, înseamnă că nu v-aţi uitat suficient la tenis. S-a întâmplat în tie-break și din cauza asta Simona şi-a pierdut serviciul. Puteam vedea fisuri în oasele româncei în acele momente", a spus John McEnroe, citat de Tennis World USA, potrivit Digisport.ro.

Simona Halep a fost învinsă de Johanna Konta în sferturile de la Wimbledon şi a ratat a treia şansă de a ajunge pe locul 1 WTA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Cred că era mult, mult mai simplu să spunem „Simona a pierdut”. Gata. Fără filosofii ieftine, nu se modifică nici frontiera dintre România și Ucraina, nici dintre România și Ungaria și dintre România și civilizația occidentală, toate rămân la fel. Serios.
  • Like 0
 • Cel mai simplu lucru e sa gasim vinovati.
  Dar in povestea asta nu exista vinovati.
  Asa e in tenis, unii castiga, altii pierd. Konta a fost un pic mai buna de data asta. Si a castigat. Sau Simona a fost un pic mai slaba. Si a pierdut.
  Important e sa invete ceva din povestea asta si sa vada ce poate face.
  Cat despre public... inainte sa acuzam publicul londonez, poate nu ar strica sa ne aducem aminte de comportarea publicului din Mamaia...
  • Like 1


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult