Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

John McEnroe, despre înfrângerea Simonei Halep în partida cu Johanna Konta: „Dacă nu ştiaţi că publicul poate fi diferenţa dintre a câştiga şi a pierde, înseamnă că nu v-aţi uitat suficient la tenis”

Simona Halep Wimbledon

Foto: Guliver Getty Images

Fostul mare campion John McEnroe a vorbit despre înfrângerea suferită de Simona Halep în partida cu Johanna Konta din sferturile turneului de la Wimbledon.

„Dacă nu ştiaţi că publicul poate fi diferenţa dintre a câştiga şi a pierde, înseamnă că nu v-aţi uitat suficient la tenis. S-a întâmplat în tie-break și din cauza asta Simona şi-a pierdut serviciul. Puteam vedea fisuri în oasele româncei în acele momente", a spus John McEnroe, citat de Tennis World USA, potrivit Digisport.ro.

Simona Halep a fost învinsă de Johanna Konta în sferturile de la Wimbledon şi a ratat a treia şansă de a ajunge pe locul 1 WTA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Cred că era mult, mult mai simplu să spunem „Simona a pierdut”. Gata. Fără filosofii ieftine, nu se modifică nici frontiera dintre România și Ucraina, nici dintre România și Ungaria și dintre România și civilizația occidentală, toate rămân la fel. Serios.
  • Like 0
 • Cel mai simplu lucru e sa gasim vinovati.
  Dar in povestea asta nu exista vinovati.
  Asa e in tenis, unii castiga, altii pierd. Konta a fost un pic mai buna de data asta. Si a castigat. Sau Simona a fost un pic mai slaba. Si a pierdut.
  Important e sa invete ceva din povestea asta si sa vada ce poate face.
  Cat despre public... inainte sa acuzam publicul londonez, poate nu ar strica sa ne aducem aminte de comportarea publicului din Mamaia...
  • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult