Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Jurnalista Elena Lasconi pleacă de la PRO TV pentru a candida la primăria orașului Câmpulung Muscel

Jurnalista Elena Lasconi a anunțat că pleacă de la Pro TV, după 25 de ani de carieră, pentru a candida la Primăria Câmpulung Muscel, oraș în care a cumpărat o casă și de care spune că se simte foarte atașată.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris Elena Lasconi pe contul ei de Facebook.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a spus aceasta, potrivit Știrile PRO TV.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Parerist check icon
  Devine un model, din "jurnalist" in politician. Produse pe banda intr-un uzina de cadre?
  • Like 1
 • AlexisZ check icon
  Inc'o prompteritzà sau un jurnalicà care (cacofonie voità) pleaca din media pentru un os de ros in politicà. Partidele in cautare disperata de oameni care sa le spele vitrinele pentru alegerile locale, gasesc se pare destui musterii/ite care se pot sterge la fund cu notiunea de deontologie profesionala. Treaba nasoala cu acest gen de pompieri deveniti piromani este cà ei, chiar dupà ce au facut pactul cu necuratul, raman cu o credibilitate solida in randurile populimii, gen : "da dom'le, àsta/asta e seriosi, stie ce spune, ca au lucrat la teveu". Si uite'asa, dublul rol al acestora functioneaza : spàlàtori de vitrine si spàlàtori de creiere. Curat murdar !
  • Like 2
  • @ AlexisZ
   "Amice .... esti idiot!" vorba lu' Conu Iancu, ca tot l-ai citat in mod inconstient. N-o sa ma pun la mintea ta sa-ti explic ca tara este guvernata politic, ca administratia locala este fara doar si poate tributara politicului iar partidele politice sunt locomotiva acestui sistem zis democratic. Daca nu-ti convine du-te dobitocule in Corea de Nord. Nu ma mira nici ca ai admiratori. E plin de idioti pe lumea asta. Faptul ca o jignesti gratuit pe aceasta femeie este o lipsa clara de educatie si bun simt. Dar tara asta este plina de cocalari si nesimtiti. Ne-am obisnuit. Ce ma irita in mod deosebit este faptul ca fituica asta a devenit o groapa de gunoi unde poti sa arunci cu cacat in oricine si asta in numele libertatii de exprimare. Oribil
   • Like 1
  • @ AlexisZ
   ion check icon
   adevarat
   • Like 1
  • @ Sorin Gaspar
   AlexisZ check icon
   :-))) perfect ! se pare ca postarea mea are efect ! postacilor de serviciu, ati si scos capul deja ??? probabil v-ați lipit la staff-ul de campanie al doamnei și va impàrtiti deja scaunele din primărie... iar oribil este limbajul tău Tov-ule !
   • Like 1
  • @ AlexisZ
   Sa lasam timpul sa vorbeasca,si atunci se va vedea daca jurnalista si a atins telul pt.orasul eu natal ,sa ajunga pe urmele lui Bolojan de la Oradea,Boc la Cluj,sau Blaj cu Rotar Gheorghe-un primar trup si suflet pt.MICA ROMA.
   • Like 1


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult