Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Lasă-te sedus! Caută în fiecare ceașcă acele clipe de plăcere pură, pe care le meriți!

Ești la fereastra biroului tău, încerci să te relaxezi ca să te pregătești pentru ședința începutului de săptămână. Sorbi o gură din cafeaua espresso pe care tocmai ți-ai preparat-o.

O furtună de senzații se iscă din senin. Simți o aromă de stejar și lemn dulce, iar apoi, papilele gustative, care de obicei nu te mint, îți șoptesc despre niște nuanțe firave de chihlimbar ce dansează pe un strat delicat de cremă în espresso-ul din mâna ta.

Te lași sedus de mirosul și gustul din ceașcă. Când te trezești din călătorie, te uiți la capsula fermecată din aparat. Este Forza L’OR în capsulă din aluminiu, compatibil cu aparatele de cafea Nespresso®.


Experiența multizenzorială intensă o poți avea oricând dorești, la birou sau acasă. Nu e nevoie să fii în vacanță, în oraș cu prietenii sau la cafenea.

Selecția gourmet de tipuri de cafea L’OR în capsule din aluminiu este disponibilă în Carrefour, Carrefour Market, Cora, Kaufland, Auchan, Selgros, Cafeo.ro, eMag.

Fiecare ceașcă dă naștere unor clipe de plăcere pură, disponibile în fiecare zi. Noile capsule din aluminiu, care astăzi sunt la îndemâna ta pe rafturi și online, mențin prospețimea cafelei, aroma puternică și păstrează intacte proprietățile cafelei.

Pe lângă Forza L’OR, aceasta mai cuprinde capsulele de aluminiu L’OR Ristretto, care-ți oferă un espresso cu note blânde de pin, stratificat cu note prăjite și acoperite cu un strat fin de cremă aurie.

L’OR Lungo Profondo este special creat pentru iubitorii de espresso lung. Acesta ține captiv în capsula din aluminiu un lungo intens și picant, cu o aromă seducătoare de migdale prăjite și lemn dulce, acoperite cu un strat de cremă de un bronz strălucitor.

L’OR Splendente compatibil cu aparatul tău de cafea Nespresso® îți aduce în ceașcă un espresso fără egal- aroma seducătoare și crema aurie elegată sunt completate de note distinctive de nuci și gust citric la final.

Dacă preferi cafea fără cofeină, L’OR Decaffeinato îți îmbată papilele cu notele de cacao și fructe de pădure, care se vor elibera într-un espresso elegant.

Născută în Franța sub semnătura eleganței, selecția gourmet de tipuri de cafea se adresează în special iubitorilor de cafea care caută în fiecare ceașcă un deliciu. Lasă-te sedus de noile capsule din aluminiu L’OR, compatibile cu aparatele de cafea Nespresso®, disponibile pentru tine online și pe rafturile magazinelor.

Oferă-ți aceeași senzație la fiecare ceașcă, indiferent că o bei acasă, dimineața, sau la birou, într-o pauză, între ședințe și întâlniri.

Articolul pe care l-ați citit face parte dintr-o campanie susținută de marca de cafea L'OR. Descoperă acum în magazine noile capsule de aluminiu L'OR, create special pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tășuleasa Social

„Este o uriașă sală de clasă și o formă de protest. S-au înscris foarte mulți adolescenți și tineri. Generația noastră le lasă lor o datorie. Și uneori le lăsăm conștient datoria asta, iar ei vor trebui să repare toate problemele care decurg din ea”, spune Alin Ușeriu. (Foto: Facebook Tășuleasa Social)

Citește mai mult

Carmen Avram, BEC - Inquam Photos / Octav Ganea

„Erau fericiți că ajunseseră acolo, doreau să facă ceva. Și din față erau ăia, ca la Hollywood, cu ventilatoare, cu...să îi oprească din a avansa”. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult