Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Liderii spirituali ai PSD, Vida, Ghiță, propagandulăii. Și nimic.

Totul părea pus la punct pentru înlăturarea procurorului-șef DNA Kovesi. Liderii spirituali ai PSD l-au somat public pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să facă ceva. În acest scop, premierul Viorica Vida Dăncilă l-a repatriat peste noapte pe dl Tudorel prin operațiunea Harakiri-extremă urgență. 

Propagandulăii posturilor lui Voiculescu și Ghiță au răgușit făcându-și datoria cu asupra de măsură. Ghiță însuși a demascat-o pe criminala Kovesi.

Cum se face că numita Kovesi Laura Codruța se mai află în funcție? De ce n-a fost decapitată, înecată, arsă fără judecată, ca o vrăjitoare îndrăcită ce e, așa cum salivau propagandulăii lui Voiculescu, Ghiță și fanii lor?

A fost un miracol, stimați Republicani? Dacă da, cine credeți că l-o fi făcut?

a. Liviu Tel Dragnea & Viorica Vida Dăncilă

b. Klaus Rânjică Iohannis

c. Menestrel Tudorel

d. Americanii

e. Dumnezeu

f. Laura Codruța Kovesi de una singură

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Petre check icon
  Te-ai invartit iarasi de o sanctiune. Viorica Vida....
  • Like 0
 • Mintea cea de pe urma. Sau, mai degraba, ne-au atras atentia strainii sa NE citim mai atent legile,
  • Like 0
 • GabiC check icon
  Aflu ca taman ce fuse Klemm pe la biroul lui Dragnea, in "vizita de curtoazie";
  Oare de ce?
  Sa fie- cum a zis Dragnea? ca a trecut pe la el- pe la o chetuiala pe teme de fotbal si cricket?
  Sau i-a soptit Klem " Ba Chelnerule- lasa dracu` dezmatul asta cu dame de mana a 3-a si varsta a patra despuiate pe catafalcul pe care-ti cari Romanica- ca avem si noi oarece interese in zona si s-ar putea sa ne zambesti - impreuna cu gashca ta de ne(t)hoti de la Guantanamo; Nu- nu e vorba de vreo plaja, ci de o vila, putin mai mare si cu paza permanenta de la SPP-ul nostru ;
  • Like 0
 • Ovidiu check icon
  Cred ca ne aflam intr-o perioada prea critica pentru a mai savura ironiile in tonurile bascalioase cu porecle, ca pe vremea liceului. Mai multa seriozitate si expertiza n-ar strica.
  Miracolele nu pot fi explicate rational. Sunt fenomene supranaturale, contrare legilor naturii si raman ca niste enigme.
  N-a fost niciun miracol. Ceva a inclinat insa balanta de care trageau Laura, Klaus, americanii, UE, ambasadorii si Strada, prin protestele ei... Ceva care i-a incurcat, momentan, pe aia care credeau ca "se poate" orice... Pericolul nu trece insa atat timp cat PSD si ALDE au guvernul si majoritate parlamentara.
  • Like 0
 • g. Pepe the Frog
  • Like 0
 • Prea multe scandaluri, prea mlte perdele de fum, prea multe intoxicari aruncate in spatiul public astfel incat multi dintre noi am obosit sa le mai urmarim. De ce? Cred ca tocmai acesta este unul din motive ca noi sa obosim sa-i mai urmarim si ei sa fie lasati in pace sa-si vada in liniste mai departe de propriile interese cu total dezinteres fata de nevoile reale ale cetateanului: infrastructura, spitale, scoli etc.
  • Like 2
  • @ reveriilucide
   purul adevar,pe zi ce trece media reuseste indobitocirea poporului
   • Like 0
 • Prestația ei excepțională la conferința de presă, plus furia polițiștilor și a jandarmilor că le-au fost micșorate lefurile. Deci, FRICA.
  • Like 0
 • Cam mult mister. Prea mult timp a trecut si noi nu am auzit sa se fi luat masuri la descoperirea lui "portocala" sau ca s-au luat masuri legate de dosare pe care le asteptam cu sufletul la gura, dar cu oamenii, romanii adica, atat de pestriti ca provenienta si calitate, chiar ca e o minune ca DNA nu a fost dinamitat pana acum.... La noi, unde se face liturghia si cu braga, a ajuns de neconceput ca cineva sa fie integru, curat, pus pe fapte mari in a face dreptate...Imi imaginez in ce cerc vicios se-nvarte doamna Kovesi intre a se plange de neregulile pe care le constata in institutie si a gestiona coerent atatea detalii, obiective si prioritati... E prea mult pentru un singur om, fara un grup puternic de oameni ca si ea aflati in structura DNA, nu s-ar putea mentine miracolul.
  Dar, totusi, cu atatia securisti, fosti militieni si trepadusi unsi cu toate unsorile, nici-o institutie nu ramane nesubminata de rele intentii. Cred ca mafiotii cei mari si-au trimis slugile sa roiasca pe langa DNA si nu s-au lasat pana n-au compromis-o...ei cred ca au realizat victoria si de fapt e o lovitura in moalele capului dreptatii...Dreptatea totdeauna umbla cu capul spart, ce, nu stiati ? Sa vedem cat mai rezista si nu sucombeaza dreptatea romaneasca....
  • Like 3
 • g. efectul razelor de lună asupra papucilor de gumă... Curat miracol!
  • Like 0
 • PSD-ul incearca sa construiasca cu LCK ceea ce nu a reusit cu Ponta : un procuror prezidentiabil. Este aceeasi tehnica de media, prin care Basescu il chema la Cotroceni pe Ponta sa se certe cu el si sa ii genereze notorietate. In acest timp un politician competitor nu are "spatiu media" sa cresca si sa isi prezinte ideile.
  Plus ca acum rusii par sa vrea sa infiltreze femei prin guverne in Europa: vezi Le Pen in Franta si Hillary in America si primaritza noastra, care da din glezna pentru prezidentiale. Daca femeile in politica nu sunt facute din material de Margaret Theatcher , nu au ce cauta in politica. Si LCK nu este material de Margaret Theatcher.
  • Like 0
  • @ Catalin Petcu
   GabiC check icon
   cu o singura intrebare: cineeee...ar fi acel "politician" competitor? ( sau competitiv)?
   Ca in afara de lesinaturile pe care le stim- unul mai redus decat celalalt, unul mai neputincios altul mai imberb, celalalt mai corupt...nu vad niciunul..
   A iesit cumva- macar prinr-o declaratie in ziarul foamea - din Barcaul de Sus- si nu s-a aflat?
   Sau vorbim asa.... teoretic.... ce-ar fi daca?
   • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult