Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liderii spirituali ai PSD, Vida, Ghiță, propagandulăii. Și nimic.

Totul părea pus la punct pentru înlăturarea procurorului-șef DNA Kovesi. Liderii spirituali ai PSD l-au somat public pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să facă ceva. În acest scop, premierul Viorica Vida Dăncilă l-a repatriat peste noapte pe dl Tudorel prin operațiunea Harakiri-extremă urgență. 

Propagandulăii posturilor lui Voiculescu și Ghiță au răgușit făcându-și datoria cu asupra de măsură. Ghiță însuși a demascat-o pe criminala Kovesi.

Cum se face că numita Kovesi Laura Codruța se mai află în funcție? De ce n-a fost decapitată, înecată, arsă fără judecată, ca o vrăjitoare îndrăcită ce e, așa cum salivau propagandulăii lui Voiculescu, Ghiță și fanii lor?

A fost un miracol, stimați Republicani? Dacă da, cine credeți că l-o fi făcut?

a. Liviu Tel Dragnea & Viorica Vida Dăncilă

b. Klaus Rânjică Iohannis

c. Menestrel Tudorel

d. Americanii

e. Dumnezeu

f. Laura Codruța Kovesi de una singură

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.



Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult