Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Liderul naţional al pieței de bricolaj, cu capital 100% românesc, anunță lansarea „DedeTech”. Cum arată ofertele pentru programatori ale unuia dintre cei mai apreciați angajatori din România

Software developers

Dedeman, liderul național în domeniul bricolajului cu capital 100% românesc, a anunțat de curând lansarea unui nou proiect strategic, DedeTech, menit să dezvolte și să modernizeze infrastructura tehnologică a companiei. Acest proiect ambițios deschide noi perspective pentru profesioniștii din domeniul IT, oferind oportunități de angajare în cadrul uneia dintre cele mai mari companii din România, care are deja peste 13.000 de salariați. 

„Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar tehnologia a transformat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unii cu ceilalți. Dacă în urmă cu zece ani nu ne puteam imagina că vom ajunge să comandăm online produsele necesare pentru renovări, astăzi acest lucru a devenit o realitate cotidiană pentru milioane de oameni. Ca lider de piață, avem responsabilitatea de a ne poziționa în fruntea acestei revoluții digitale și de a le oferi clienților noștri, de fiecare dată, cele mai bune produse și servicii atât online, cât și în magazinele fizice. DedeTech este fundația pe care ne bazăm aceste aspirații, de aceea căutăm oameni talentați, care să împărtășească această viziune și care să devină parte din viitorul digital al Dedeman”, spune Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman. 

DedeTech va avea birouri în Bacău, București și Iași. Rolul celor care se vor alătura companiei în cadrul departamentelor IT și E-commerce ale Dedeman va fi să dezvolte și să implementeze sisteme tehnologice integrate care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale clienților, asigurând în același timp protecția eficientă a datelor și securitatea infrastructurii informatice.

Proiectul are pagina sa dedicată, o găsiți pe dedetech.dedeman.ro, iar aici sunt precizate și primele informații legate condițiile pe care le oferă angajatorul Dedeman programatorilor (aparatură de ultimă generație, beneficii pentru credite bancare, birouri confortabile, bonusuri de performanță, program flexibil, tichete de masă etc). 

„Într-o eră a tehnologiei în continuă expansiune, ne angajăm să rămânem conectați la cele mai recente schimbări și să le integrăm în infrastructura companiei. Prin DedeTech întărim dedicarea noastră față de inovație și profesionalism, având ca prioritate menținerea celor mai înalte standarde de securitate, conform reglementărilor în vigoare. Suntem nerăbdători să primim în echipa noastră specialiști pasionați, alături de care să construim un ecosistem digital robust, performant și sigur, capabil să răspundă cu succes provocărilor actuale”, spune Ovidiu Gavrilă, Director IT Dedeman, conform comunicatului de presă emis de companie despre lansarea DedeTech.

Site-ul DedeTech, accesibil la adresa https://dedetech.dedeman.ro, oferă informații detaliate despre proiect și posturile disponibile.


Prin această inițiativă strategică, Dedeman își propune să revoluționeze infrastructura digitală a companiei, axându-se pe optimizarea proceselor de logistică și e-commerce aferente celor 62 de magazine din țară. 

„În lumea de azi, în care fiecare minut este important, îmbunătățirea experienței clienților este o prioritate absolută pentru noi. Prin intermediul DedeTech, ne propunem să creăm o sinergie perfectă între platformele digitale (site-ul dedeman.ro și aplicația mobilă) și vizitele în magazinele fizice. Totodată, vom explora potențialul noilor tehnologii pentru a optimiza și personaliza interacțiunile clienților cu brandul nostru, anticipându-le nevoile și așteptările. Căutăm oameni talentați care să ni se alăture în această misiune și care să contribuie la crearea unor soluții inovatoare ce vor consolida poziția Dedeman ca lider în sectorul DIY din România”, transmite Radu Burghelea, Director E- Commerce Dedeman.

Dedeman în cifre

- 62 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

- o gamă de peste 85.000 de produse (inclusiv magazinul online);

- între 7.500 și 18.000 mp - suprafaţa unui magazin;

- peste 13.000 de angajaţi;

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români și liderul pieței de bricolaj din România. Începând cu 1992, pe parcursul celor 32 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult