Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Liviu Dragnea e puțin disperat

Liviu Dragnea plasă

Foto: Facebook Liviu Dragnea

„Eu sunt ţintă, PSD e ţintă, Tăriceanu e țintă, Guvernul e ţintă. Parlamentul la fel. În Parlament, asta vreau să transmit tuturor: nu cedăm nici măcar un pas înapoi”.

Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine... Aceasta este apărarea lui Liviu Dragnea în deja celebrul dosar Belina. Chiar dacă deocamdată nu are nicio calitate în dosar, știe că se strânge lațul. Beneficiarul final al întregii afaceri nu este poporul român, așa cum generos ne sugerează baronul devenit între timp șef peste Întreprinderea România. Reinterpretare a dictonului „Poporul român se distrează prin reprezentanți”, la Belina n-a dat la știuci poporul român, ci au dat reprezentanții săi din nomenclatura roșie, invitații la chermezele adevăratului beneficiar final al transferului de proprietate de la Apele Române, la CJ Teleorman și de aici în administrarea TelDrum.

Faptul că Liviu Dragnea se ascunde acum după partid, după partenerii de coaliție, după Guvern și după Parlament este o dovadă de mare bărbăție politică. Este treaba PSD dacă vrea să se ducă pe copcă după problemele penale ale lui Liviu Dragnea (cum lașitatea conduce Partidul, nu mă îndoiesc că toți șefuții își vor exprima solidaritatea cu Șefu și, evident, cu cele două profesioniste excepționale, ministresele Shaiddeh și Plumb, care trebuie lăsate să muncească etc.). Dar să faci din Guvern și din Parlament un câmp de război doar pentru că ai fost prea lacom și acum te-au prins, acesta este un atentat la siguranța națională. De la începutul anului și până acum Liviu Dragnea a isterizat o țară întreagă cu inițiativele sale de reformare a Justiției, executate prin proxy-urile din Guvern și bine îndesate în capul poporului de televiziunile lui. De fiecare dată când un procuror zice „Dragnea”, undeva se produce un atentat legislativ, explodează o bombă politică sau un analist-comentator se aruncă în aer în direct. 

„Am primit tot felul de informaţii în weekendul ăsta, nu ştiu dacă sunt reale sau nu, că nu vor să se limiteze la mine (procurorii DNA - n.r.), vor să îmi ia şi copilul, să îl reţină, să... Nu îmi dau seama de ce. Doar pentru calitatea de fiu al meu”.

Săriți, oameni, că-l ia Binomul pe copilul lui Dragnea direct de la țâță! E penibil Liviu Dragnea când aruncă după mascați cu copilul, ca pirandele. Din nou, mare bărbat! Ce uită să spună Liviu Dragnea, baronul, e că Ștefan Valentin Dragnea, baronelul, are 28 de ani și deja e multimilionar. Evident datorită spiritului său antreprenorial genial, nu „pentru calitatea de fiu al meu”.

Prin urmare, în curajul său nebun, Liviu Dragnea se ascunde după fustele lui Sevil Shaiddeh și ale Rovanei Plumb, după spumele lui Codrin Ștefănescu, după dosul lui Călin Popescu Tăriceanu, după „copilul meu”. Se baricadează în birourile de la Partid, Guvern, Parlament, ia-l de unde nu-i. Apare la ceas de seară alternativ la cele două televiziuni-portavoce ca să dirijeze, ca un mare bărbat de stat, armata de orci bezmetici care nu știu pentru ce luptă. Dar în el bate o inimă de iepure. Orice bătaie în ușă îi declanșează un atac de panică.

Adevărul e că undeva, cândva Liviu Dragnea și-a pierdut protecția. De la partidele de tenis cu Florian Coldea, la războiul total pe care-l anunță azi „cu Sistemul” e un drum scurt pe care au alunecat și alte celebrități, precum Sebastian Ghiță sau Elena Udrea. Disperarea lui Liviu Dragnea amintește de dezvăluirile lui Ghiță-Udrea din ultima noapte de libertate, întâia noapte de război.

„(Belina, n.n.) este vorba de o suprafaţă de teren plină de bălării (...) care are şi nişte bălţi”.

Aferim, boierule, că te-ai miluit să ne scapi de bălțile astea! Nu ne faci un bine să ne iei și Dunărea? Mai avem niște munți cheliți de păduri, niște câmpuri jerpelite și o țară de robi.

PS. Un alt politician care ne duce-n bălării este „denunțătorul” Victor Ponta. Cică nu știa că Belina e a lui Dragnea. Sunt convins că nu! Nu, doar nu era cel mai fidel cititor al ziarului Gândul, în 2013, când publicam ancheta despre „Insula lui Dragnea”.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • catalin check icon
    Din cate vad psd judeca si stabileste nevinovatia tuturor nenorocitilor care ne conduc si fura, au stabilit ca nu mai au nevoie de, DNA. Astia nu cred ca suntem prosti, dar nu dau 2 bani pe noi. Ar trebui sa, se fereasca de cei care nu au de pierdut nimic in viata.Firea taie bani de investitii ( pt monumente si bisericii),banii de sanatate pentru investigatii medicale se termina dupa 3-4 zile in fiecare luna. Deja suntem in groapa !
    • Like 1
  • Îngrozitor de adevărat!
    • Like 0
  • Tot stau si ma gandesc unde sa-i "incadrez" pe astia :)...
    Lupul cel rău își schimbă părul,
    petrece ore-ntregi la coafor,
    vrea să arate-a câine blând,
    ca să-și primească osul,
    și-apoi să-și bage colții-n mâna lor!
    Vulpea șireată nu-și mai înalță coada,
    așteaptă într-un colț să se elibereze ringul,
    mulți cocoșei viteji vor dispărea în noapte
    și-atunci, cu măiestrie, ea o să-și facă plinul!
    Berbecul prostovan tot berbec va rămâne,
    îi place să se dea cu capul de pereți,
    indiferent ce-ar face și orice-ar vrea să spună,
    e pierdere de vreme, nu ai ce să înveți!
    Taurul comunal nu vrea ca să muncească,
    vrea doar s-admire vacile pe drum,
    cu-așa apucături va fi ținut în casă,
    ca să nu zică lumea că-i un bou nebun!
    Țapul ispășitor își face datoria,
    când alții se feresc, el ia cuvântul,
    spune ce-l taie capul, ca să nu-l taie alții
    și, astfel, răzvrătiții își vor calma instinctul!
    În jungla omenirii vedem destule fiare,
    fugim de ele zilnic, în loc să le-nfruntăm,
    tot așteptăm un leu, care să fie rege,
    să mai uităm de foame în timp ce-l aclamăm!
    • Like 1
  • Nu cred ca Dragnea este disperat . Disperati ar trebui sa fim noi , e o ciomageala fara menajamente care probabil va sfirsi cu victoria Mafiei. Mafia este din ce in ce mai bine organizata puternic sustinuta mediatic si in tara si in afara si actioneaza pe multiple directii . Se face o greseala atribuind lui Dragnea toata aceasta ofensiva impotriva normalitatii . Dragnea numai aliniaza interesele si coordoneaza intr-o anumita masura ofensiva. Si trebuie spus , o face foarte bine. Si cred ca va reusi daca lumea nu va iesi in strada masiv . Si asa este discutabil....
    • Like 8
  • Nu au existat asemenea pesonaje până acum, o serie de tupeişti si de hoți. Nu înteleg până unde sunt lăsați să fure si sa conducă această tară in interesul lor fara să tina seama de noi oamenii. Sunt o ruşine pentru această tară. Pur si simplu îmi este greață de aceste personaje. Să sperăm că o să scapam cat mai repede de acesti hoti. Să spună de "lovitură de stat" mincinoşii!!!!!
    • Like 2
  • Paul check icon
    Puterea lui alde-tariceanu-dragnea-psd se sprijină pe prosti, prostiti și tâlhari. Spre fericirea noastră pe dragnea și ai lui nu ii duce tărtăcuța decât la șmenurile ieftine, gargara și dat cu ghioaga, astfel încât pana și o justiție anemică ii poate dovedi, atâta timp cât nu au infestat-o complet ciumatii. Un pic câte un pic barca ciumatilor se scufunda. Dacă evitam reforma justiției pe modelul tudorel avem o șansa sa câștigam.
    • Like 7
    • @ Paul
      Și reforma învățămîntului pe modelul „genunchel”, a agriculturii pe modelul „daeanel” și tot așa...
      • Like 0
    • @ Paul
      Mi-e frica ca nu avem cu cine răsturna barca.
      • Like 0
  • Bucata asta din declarație "nu cedăm nici macar un pas înapoi" e la fel ca ordinul lui Stalin la Stalingrad.
    • Like 1
  • Asta-i săptămâna maipulărilor. Toţi cei care au un interes au ieşit la vânătoare de proşti.
    Am citit şi eu în presă despre Belina şi mi-am amintit de filmul "Fiecare vede altceva". Este fabulos! Ce văd eu? Păi să recapitulăm:

    Guvernul Ponta trece nişte bălţi şi un teren din proprietatea publică a statului (administrate de Apele Române) în proprietatea publică a Consiliului Judeţean Teleorman. Bălţile, luciul de apă, sunt închiriate de Guvernul Boc încă din anul 2012 (pentru 10 ani...până în 2022). După trecerea bălţilor în administrarea Consiliului Judeţean, conform prevederilor Codului civil, bălţile rămân chiriaşilor din 2012, aşa este legea.... Pentru teren, conform hotărârii de guvern, Consiliul Judeţean Teleorman se obligă ca în termen de 5 ani să facă nişte investiţii din fonduri europene. Aici nu reţin dacă singur sau împreună cu x, dar nu contează. Investiţiile nu se fac şi, conform hotărârii de guvern, peste câteva luni totul se întoarce în proprietatea publică a Apelor Române... Se împlinesc cei cinci ani...

    Unde-i abuzul în serviciu? Ar putea fi la momentul schimbărilor de cod de la Cadastru...dar care este avantajul sau beneficiul pentru sine sau pentru altul? Păi nu există pentru că terenul este la fel, bălţile sunt la fel şi se întorc la vechiul administrator. A... chiriaşii sunt tot cei din 2012...
    Pentru ce atâta nebunie? Pentru că sunt foarte mulţi proşti de ademenit...
    • Like 0
    • @ Constantin
      Stimate domn - aveti perfecta dreptate, totul este de o legalitate absolut desavarsita. Iar noi, astia mai naivi am picat in capcana. Se pare totusi ca si infractorul dragnea este suficient de naiv (chiar exagerat de naiv) - altfel nu imi pot explica de unde atata inversunare si agresivitate pe el de cand cu Belina asta - cu care el, de fapt, nu are nimic de a face. Incredibil - nu? Ditamai omul de stat sa se aprinda de la ceva cu care nu are nimic de-a face si care este perfect legal. Fantastic cat de sensibil poate fi! Posibil ca aceasta emotivitate sa fie un handicap pentru functia lui. Mai are putin si plange ca basescu, naibii!
      De asemenea, ce este oare cu fierberea asta si cu apararea furibunda a celor doua ministrese? Au fost cumva amenintate cu moartea, s-a pus vreun pret pe capul lor - ori au intrat intr-un proces de investigatie normal pentru orice alt cetatean al acestei tari. Sunt nevinovate - atunci sa dovedeasca, asa cum pot si eu si, sper, si dumneavoastra - sa dovedim ca nu am comis nicio ilegalitate. Ori se pretinde sa avem o justitie pentru catei si alta pentru boi? Aici o fi buba?
      • Like 12
    • @ Iron Spike
      Adica spune cineva ca esti vinovat si tu, nu cel care te acuza trebuie sa dovedeasca faptul ca esti vinovat, trebuie sa dovedesti ca nu esti ! Asta este adevarata justitie !
      • Like 2
    • @ Iron Spike
      Păi Dragnea a fost obligat să iasă în faţă, doar despre el vorbeşte presa... deşi nu a demonstrat nimeni legătura. Aici este diversiunea.
      Iar cele două doamne sunt puse sub urmărire, nu este chiar comodă situaţia... Şi dacă se demonstrează că schimbarea codului a fost făcută în mod ilegal + un prejudiciu, atunci sunt aproape de o condamnare.
      Dar eu nu înţeleg de ce DNA-ul vorbeşte despre abuz în serviciu dar nu aduce în discuţie un prejudiciu...cât de mic...un leu, ceva... Asta-i problema! Eu nu am negat un eventual abuz în serviciu atunci când s-a schimbat codul la Cadastru, dar care-i prejudiciul? Că fără el nu există abuz în serviciu... Şi dacă nu este abuz în serviciu, în această speţă, atunci nimic nu e... Baloane de săpun.
      • Like 0
    • @ Voicu Nicolae
      Stimate domn, nu asta este problema - ci faptul ca cel care ar trebui sa dovedeasca vinovatia nu este lasat sa o faca. De asemenea - cred ca parte a justitiei este si administrarea de probe in aparare, nu? Ori doar lasam procuratura sa documenteze vinovatia si gata condamnarea?
      Asadar, aici nu discutam altceva decat despre a permite derularea unor actiuni normale, fara a veni cu sentinte de la partid ori din cine stie ce alte directii.
      • Like 5
    • @ Iron Spike
      Probe în apărare? Spuneţi-mi un dosar DNA în care procurorul a adus şi probe în apărarea celui acuzat. Şi nu este vorba doar despre DNA, ci despre toţi procurorii...
      Cine nu lasă DNA-ul să documenteze? I-a împiedicat cineva pe procurori să stabilească un prejudiciu? Că fără prejudiciu nu poţi cere ridicarea imunităţii parlamentare ... Miroase a abuz de la foarte mare distanţă.
      • Like 0
    • @ Constantin
      Stimate domn, presa vorbeste de mult si despre multe - insa l-am vazut imun la trivialitati din astea. Faptul ca se aprinde ACUM, cand s-a pornit o actiune in justitie pe o tema pare-se fierbinte, mie unul imi da de gandit. Dar, oricum ar fi, gasesc normal sa isi spuna justitia cuvantul in privinta vinovatiei (si ma refer la justitie in integralitatea aparatului), iar nu partidul, ori noi. Iar pentru ca asa ceva sa se faca - justitia trebuie lasata sa lucreze. Punct.
      PS: ca nu este comod pentru respectivele doamne sa treaca pe la procuratura, de acord. Dar asta face parte din regulile societatii - pe care toti trebuie sa le respectam. Nici mie nu imi plac toate aceste reguli, insa nu inseamna ca trebuie ori imi propun sa le incalc.
      • Like 5
    • @ Constantin
      Cred ca ati luat-o putin pe alaturi. Cine spune ca procurorul administreaza probe in aparare? Apararea este un atribut al celui invinuit, care are dreptul sa produca zisele probe.
      • Like 5
    • @ Iron Spike
      Când sunt elemente care dovedesc un abuz din partea Puterii Judecătoreşti asupra Puterii Executive, de exemplu, cea din urmă are dreptul să se apere. Spune Constituţia că trebuie să votez? Da. Păi votul înseamnă da sau nu. Nu mă convingi, atunci votul este nu. Calculezi prejudiciul şi după aceea faci o nouă cerere pentru ridicarea imunităţii parlamentare. Lui Victor Ponta i s-a deschis un dosar în iunie 2015 şi i s-a cerut demisia pentru că este penal. Nu a demisionat atunci, dar a demisionat după Colectiv. Acel dosar a fost închis de procurori, NICI MĂCAR NU A AJUNS ÎN INSTANŢĂ! Ce-i asta? Triem oamenii politici prin nişte făcături de dosare penale? Cu ce drept?
      • Like 0
    • @ Iron Spike
      În cazul ăsta, am o rugăminte: citiţi Codul penal (şi cel care a dat like). CODUL PENAL SPUNE! Procurorul trebuie să strângă dovezi şi în favoarea celui acuzat. AŞA SPUNE LEGEA PENALĂ.
      • Like 0
    • @ Constantin
      Si cum este - fara prejudiciu calculat nu este permisa anchetarea, nu? Eventual cu precizie pana la a treia zecimala, ca sa fie totul perfect. Si sa fie mult peste pragul lui ciordache, ideal de minim trei ori. Iata insa ca intre timp veni si Comisia de la Venetia cu o clarificare pe tema prejudiciului si a pragului: https://republica.ro/comisia-de-la-venetiada-peste-cap-discursul-politicienilor-de-la-bucuresti-zin-niciun-caz-nu-e-vorba-de
      Dar, mnooo, noi avem cultura noastra juridica - ce naiba ne uitam la papagalii aia?
      • Like 2
    • @ Constantin
      Domnul meu, nu am de gand sa citesc respectivul cod altfel decat daca voi fi nevoit (dar, cum ma stiu bine, nu va fi cazul). Nu o fac pentru simplul fapt ca nu am de gand sa ma substitui organelor de ancheta si sa vin eu cu verdicte - precum maretul pesede.
      Iar daca procurorul trebuie sa faca ceva in privinta administrarii probelor in favoarea acuzatului si nu o face - banuiesc ca exista instrumente pentru indreptare. Insa eu am vrut sa subliniez ca este dreptul fiecaruia sa se apere, sa vina cu contra-probe, dar totul in cadrul procesului legal.
      • Like 5
    • @ Iron Spike
      Mă duceţi în altă direcţie... Comisia de la Veneţia nu cere un prag valoric. Da, aşa este, însă cere un prag înalt, astfel: Comisia de la Veneția consideră prevederile penale naționale cu privire la abuzul în serviciu, excesul de autoritate și expresii similare trebuie interpretate în sens îngust și aplicate cu un prag înalt, astfel încât să poată fi invocate numai în cazuri în care fapta este de natură gravă, cum ar fi spre exemplu: infracțiuni grave împotriva proceselor democratice naționale, încălcarea drepturilor fundamentale, subminarea imparțialității administrației publice.
      Ce spune Comisia de la Veneţia? Infracțiuni grave împotriva proceselor democratice naționale, încălcarea drepturilor fundamentale, subminarea imparțialității administrației publice... Asta înseamnă prag înalt. Infracţiuni grave împotriva proceselor democratice, încălcarea drepturilor fundamentale... Asta-i ştacheta!
      Prejudiciul sau avantajul îl prevede Codul penal al ROMÂNIEI.
      • Like 0
    • @ Constantin
      Nu este alta directie decat cea imprimata de dumneavoastra. Ati pomenit de calculul unui prejudiciu. Daca este calcul - vorbim de cifre, adica de bani, adica valoare. Cu ce finalitate? Sunt mai convinsi astfel parlamenterii sa voteze pentru ridicarea imunitatii? De la cat in sus?
      In rest - aveti date din dosar, cunoasteti ce au administrat procurorii pana acum? Poate ca or fi si calculat zisul prejudiciu - mai stii?
      • Like 1
    • @ Iron Spike
      Nu discutăm de la cât în sus, ci despre un prejudiciu... Aşa prevede Codul Penal. Nu există prejudiciu, nu există infracţiune. N-au calculat niciun prejudiciu, citiţi comunicatul DNA.
      Nu sunt un penalist, dar lucrez în domeniu şi ştiu despre ce vorbesc. Spre deosebire de dumneavoastră, presupun... Dacă nu aţi citit Codul penal, atunci am dreptate.
      Cu ce finalitate?, întrebaţi dumneavoastră. Păi dacă nu există prejudiciu, nu există infracţiunea, pentru ce să se voteze parlamentarii ridicarea imunităţii parlamentare? Pentru spectacol?
      Consider discuţia încheiată.
      • Like 0
    • @ Constantin
      Ma bucur ca stiti despre ce vorbiti, foarte bine ca - spre deosebire de subsemnatul - ati citit si cunoasteti codul penal. Dar de ce trebuie sa ne convingeti de vinovatii / nevinovatii - cand tot ceea ce se solicita este sa fie lasati cei in drept sa stabileasca asta?
      Si ma bucur ca incheiem aici - ca mai avem si alte treburi.
      PS: Evident ca respectivul comunicat este totuna cu dosarul cazului, nu? Cuprinde absolut toate datele din acel dosar, nu?
      • Like 1
    • @
      Sunteţi într-o gravă eroare. CCR-ul a stabilit că abuzul în serviciu trebuie să se refere la încălcarea legislaţiei primare, atunci când Codul penal stabilea că abuzul în serviciu este şi în cazul în care se constata ''indeplinire defectuoasa'' a indatoririlor de serviciu... Prin îndeplinirea defectuoasă a îndatoririlor de serviciu se putea înţelege orice... Orice considera procurorul... A fost înlăturată sintagma îndeplinirea defectuoasă, dar a rămas condiţia prejudiciului... Deci: încălcarea legislaţiei primare şi prejudiciu... Dacă nu există încălcarea legislaţiei primare şi prejudiciu, atunci nu există infracţiune. Este simplu... Dar nu pentru cei care nu au habar de domeniul juridic.
      • Like 0
  • as avea o curiozitate!.....oare uriasii ăstia oameni politici se roaga la Dumnezeu sa se strice vremea!?
    • Like 1
  • Dragnea nu e deloc disperat si nici nu tresare,sa fiti sigur.Dragnea este dispus sa arunce Romania in aer numai ca el si sleahta de nemernici numita PSD,sa scape .Dragnea este dispus sa il suspende pe Iohannis si sa il puna pe Tariceanu Presedinte al Romaniei.Se vede treaba ca nu ati inteles nimic...Din pacate,aveti dreptate partial si nu ati pus punctul pe i.
    Liviutz nu a ajuns Presedintele Camerei Depulatilor
    din Parlamentul Romaniei asa,netam nesam ci fiind ales
    in mod direct,secret si universal.Liviutz nu este in politica romaneasca de
    1 anisor ci de 'jde ani.Liviutz nu este o lebada nepatata si alba ca neaua
    ci este un cioroi jegos si plin de mizeriile postdecembriste.
    Toti cei care l-au votat pe el si sleahta de tradatori de tara,numiti parlamentari
    PSD,toti sunt vinovati.Toti votantii PSD stiau ca Liviutz nu are in vedere propasirea Romaniei si rezolvarea problemelor presante ci evitarea Justitiei si retezarea bratului acesteia:DNA!
    Aceasta ciurda de mancatori de mititei si de aprigi bautori de bericica spumoasa
    care se numeste populatia-NU Poporul Roman-sta si asteapta savia cineva care
    sa "ii dea" ceva.Faceti un mic calcul:cati ani a stat la putere Dreapta?
    In schimb PSD sau PDSR sau FSN a dominat politica romaneasca din 1989!De ce?Deoarece romanul este un simplu milog asistat iar PSD stie acest lucru foarte bine.Adica PSD se da deoparte ca sa vina Ciolos si tehnocratii iar dupa 1 an boborul roman realege PSD cu o majoritatea absolut gretoasa.
    Romania era rosie,cu exceptia judetelor Cluj,Sibiu si Alba.Sa nu comentam situatia din Harcov.
    Singurii vinovati sunt cei care au votat PSD si ALDE si-implicit-Dragnea,Tariceanu,Ponta,C.Stefanescu,Sevil Shaidehh,Rovana Plumb,
    etc.La fel devinovati sunt ceicare au stat acasa la caldurica si la sarmalute.
    Dragnea si PSD nu au nici o vina:ei stiu safure asa cum scorpionul-din vestita fabula-stie doar sa infiga acul in binefacatorul sau.E in natura lor sa fie hoti si ticalosi.E in natura poporului roman sa fie fraierit si mintit.Avaer dreptate Ministrul Agriculturii:simbolul national TREBUIE sa fie oaia,cea care umb;la cu capul plecat de rusine.De jena ca e atat de stupida.
    • Like 1
    • @ Christian Romania
      Condamnatul penal dragnea a reusit ori sa invete din greseli, ori sa isi aduca consultanti buni si sa-i si asculte. Ca urmare nu va mai incerca sa "arunce broasca in apa fierbinte" (vezi episodul din februarie) - ci sa "fiarba apa cu broasca in ea". Cu alte cuvinte, imi este greu sa cred ca va (mai) indrazni sa mearga pe actiuni de forta.
      • Like 2
    • @ Iron Spike
      Dragnea a promis castiguri uriase din acel viitor "Las vegas" de la Belina iar interesul financiar este absolut fabulos.Acolo urmeaza sa se spele bani foarte grei-nu dioar de coruptii Roamnniei ci de coruptii Israelului,in primul rand.Dragnea va fi in stare sa=repet!=arunce Romania in aer!PSD e capabil sa suspende Presedintele Romaniei!Se pare ca romanii nu au citit atenti declaratia lui Tudose:"Grindeanu a fost fatalau,pe mine NU ma da jos strada!".
      • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult