Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Liviu Dragnea face un pas înapoi, în ceea ce privește alegerile prezidențiale: „Analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu”

Foto: Inquam Photos / Eduard Vînătoru

„Nu sunt niște rezultate care să bucure PSD”, a spus Liviu Dragnea după anunțarea exit poll-urilor, într-un discurs în care a arătat că face un pas înapoi în ceea ce privește o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale. Acesta a spus că viitorul candidat va trebui ales într-o ședință CEx, la care speră să participe, și că „analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu”. 

„De ce Firea și nu dvs?”. l-a întrebat un jurnalist. „Voi fi foarte sincer. Ca să candidezi trebuie să ai și posibilitatea”.

Întrebat dacă se teme de decizia de luni a instanței, Dragnea a răspuns: „Dacă mă temeam, eram ghiocel, preș”.

Duminică seară, Liviu Dragnea a vorbit ca un om gata să se detașeze de partidul pe care îl conduce, „Eu în viață mi-am asumat și ce am făcut, și ce nu am făcut. Și la fel o să fac împreună cu colegii mei. Eu nu-mi asum nici pe Facebook, nici într-o țară apropiată, ci în CEx”. a spus Dragnea.

Întrebat dacă își va da demisia, Liviu Dragnea a spus că se va conforma decizie CEx. „Nu am făcut niciodată altceva decât a zis partidul și nici împotirva a ce s-a decis în partid”, a afirmat el.

Șeful PSD a spus că va propune un congres pentru jumătatea lunii iunie și i-a cerut Vioricăi Dăncilă să nu-și depună mandatul. 

Dragneala vot
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Deja nu mai are cum să se supună deciziei partidului, o să se supună în sala de dușuri.
    • Like 0
  • Valentin check icon
    Bătălia prezidenţialelor o să fie între Cioloş şi Iohannis. Hm, e interesant, dar e o zonă care nu mă mai pasionează.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult