Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Mai sunt câteva ore: înscrie-te acum pentru a câștiga o bursă!

EMBA University of Hull

Platforma Republica și Banca Transilvania oferă Bursa BT Roberto Marzanati (15000 euro), care acoperă integral programul, iar SIF Moldova oferă alte două burse, a câte 7500 euro, ce reprezintă jumătate din costul acestuia.

Dosarele pot fi depuse până în 12 iulie și trebuie să cuprindă formularul de înscriere, structurarea unei idei de business după un formular care se descarcă de aici, un răspuns la întrebarea “Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?”, CV în limba engleza/ sau linkul către profilul de LinkedIn. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator (recomandarea trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care vă recomandă şi antetul companiei/ instituției reprezentate de persoana care face recomandarea). 

Calendarul desfășurării competiției pentru acordarea bursei este următorul:

29 iunie -12 iulie 2020 inclusiv - înscrierea în concurs

13-19 iulie 2020 – evaluarea candidaților

20 iulie 2020 - desemnarea câștigătorilor burselor

Câştigătorii vor fi anunțați prin newsroom BT, prin intermediul site-ului EMBA University of Hull (România), social media, și prin intermediul partenerului media al competiției, Republica.ro.

Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 12 iulie a.c. 

Toate detaliile pot fi găsite aici.

Îngrijorați de limitările provocate de criza sanitară, mai mulți cititori ne-au contactat pentru a primi detalii cu privire la modul de desfășurare a cursurilor. Reprezentanții programului precizează că programul este adaptat noilor realități, astfel că, din cauza restricțiilor de călătorie din și către Marea Britanie, pe durata acestora, Universitatea Hull va preda cursurile online. 

Modulele se desfășoară o dată la 6 săptămâni, iar cursanții pot amâna participarea, în cazul în care trec prin perioade dificile la locul de muncă. 

Răzvan Buzgău, Business Consulting Manager @CognizantWorking și alumnus EMBA University of Hull, promoția 2020, povestește că programul i-a adus schimbarea pe care și-o dorea în carieră. „În perioada programului am reușit să-mi schimb locul de muncă, ajungând să ocup o nouă poziție în una dintre cele mai mari companii de consultanță şi servicii IT din lume, într-una dintre cele mai puternice economii din UE, Germania. În prezent, mă aflu în biroul companiei din Frankfurt, capitala financiară a țării, oferind suport clienților noştri în transformarea digitală a companiilor lor”. 

Calitatea programului este confirmată de acreditările AMBA și AACSB. Acesta este singurul EMBA autentic 100% britanic din zona Transilvaniei, organizat în Cluj-Napoca. Cursurile sunt predate în totalitate de profesori ai Universității Hull, care se deplasează în Cluj-Napoca pentru fiecare modul, asigurând cursanților accesul la cursuri la standarde de calitate, certificate la nivel internațional. Cei mai mulți profesori au experiență atât în consultanță/ management, cât și în educație și cercetare și sunt dispuși să-și ofere expertiza de business în folosul companiilor pentru care lucrează cursanții.

Puteți accesa lista profesorilor Universității Hull aici, iar părerile și experiențele împărtășite de absolvenții programului pot fi accesate pe această pagină.

Prin cursurile oferite, programul Executive MBA University of Hull facilitează înțelegerea unui cadru conceptual complex specific contextului internațional de business, oferindu-le cursanților cunoștințele și metodologia necesare abordării unor situații și probleme specifice pozițiilor de management într-un mediu global, aflat în continuă schimbare. 

Programul vine în ajutorul celor care doresc să avanseze în carieră și celor care își doresc să acceadă într-o poziție internațională de leadership, oferind totodată instrumentele necesare pentru îmbunătățirea performanței afacerilor pe care le administrează.

Din 2015, de când a fost lansată şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanți, iar în prezent studiază peste 30 de manageri și antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit care reunește Universitatea Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, și este susținut de companii precum Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult