Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Banca Transilvania, SIF Moldova și platforma editorială Republica acordă o bursă de 15.000 de euro și două burse parțiale de 7.500 euro pentru trei viitori cursanți ai programului Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca

MBA - imagine noua

Banca Transilvania, SIF Moldova și platforma editorială Republica.ro oferă în acest an o bursă integrală și două burse parțiale pentru trei viitori cursanți ai programului Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca.

Bursa integrală are o valoare totală de 15.000 de euro – „Bursa BT Roberto Marzanati” - și acoperă în întregime taxa de studii pentru cei doi ani.

Cele două burse parțiale au fiecare o valoare de 7.500 euro și sunt oferite de SIF Moldova. Fiecare dintre cele două burse parțiale acoperă doar jumătate din costurile de şcolarizare, urmând ca cealaltă jumătate să fie acoperită de către câștigători.

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să avanseze în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Programul Executive MBA University of Hull constă în 12 module despre managementul general al unei afaceri, cursurile abordând teme variate, precum: gândire sistemică, marketing, mediul internațional de afaceri, consultanță și managementul proiectelor, contabilitate, managementul resurselor umane, comportament organizațional, leadership etc. 

Cursurile programului Executive MBA University of Hull organizate de Asociația Transilvania Executive Education – TEE, în parteneriat cu The University of Hull vor începe în 30 iulie 2020.

Calendarul desfășurării competiției pentru acordarea bursei este următorul:

  • 29 iunie -12 iulie 2020 inclusiv - înscrierea în concurs
  • 13-19 iulie 2020 – evaluarea candidaților
  • 20 iulie 2020 - desemnarea câștigătorilor burselor

Câştigătorii vor fi anunțați prin newsroom BT, prin intermediul site-ului EMBA University of Hull (România), social media, cât și prin intermediul partenerului media al competiției, Republica.ro.

Dosarul unui candidat trebuie să cuprindă:

  • Formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE. Candidații vor completa formularul în doi pași. Mai întâi ei vor scrie despre o idee de afaceri pe care o vor prezenta în business canvas-ul din formular, unde vor indica beneficiarii, sustenabilitatea proiectului și cum poate fi scalat. Apoi candidații vor răspunde la întrebarea: „Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?” din cadrul formularului de înscriere
  • CV în limba engleză/sau linkul către profilul de LinkedIn
  • O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator. Recomandarea trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care face recomandarea şi antetul companiei/instituției reprezentate de persoana care face recomandarea.

Toate documentele de mai sus trebuie trimise la adresa de email office@teecluj.ro, până pe 12 iulie 2020  Aici puteți accesa Regulamentul Campaniei “Câștigă o bursă la Executive MBA University of Hull”

Cursuri online

Pentru noua generatie de cursanți din care vor face parte și bursierii, cursurile încep în 30 iulie, în Cluj-Napoca. În funcție de evoluția pandemiei, University of Hull este pregătită să predea online toate cursurile.

În ultimele luni, cursanții actuali ai programului au avut cursuri exclusiv online, precum și o serie de webinarii cu invitați internaționali.

EMBA University of Hull (Executive Master of Business Administration) este un program de studii internaţionale de business, 100% britanic, organizat ȋn Cluj-Napoca. Programul are dublă acreditare internaţională, din partea AMBA (The Association of MBAs) şi de la AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull, instituţie de învăţământ superior cu aproape 90 de ani de tradiţie.

Programul oferă instrumentele necesare pentru a permite participanților să identifice și să gestioneze problemele organizaționale într-o manieră creativă, etică și durabilă. Despre avantajele EMBA University of Hull puteți citi aici

La EMBA University of Hull, curricula, predarea cursurilor şi examinarea sunt după model britanic, similar programelor oferite de University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore, și Bahrain, în decurs de 20 de ani.

Principiul EMBA-ului este “Gândeşte global, Acționează local”, iar predarea cursurilor şi networking-ul sunt după modelul University of Hull, “Gândirea Conectată”.

Directorul programelor oferite de TEE este Dr. Andrew Taylor, antreprenor, consultant de management şi alumni al University of Hull.

Din 2015, de când a fost lansată școală de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanți, iar în prezent studiază peste 30 de manageri și antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit care reunește Universitatea Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Este susținut de Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență și know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Scoala din valiza

„Educația digitală nu înseamnă neapărat distanțarea între copil și profesor. Și aici îmi vine în minte un alt exemplu: profesorii dintr-o școală din Ialomița, care au devenit dependenți de copiii pentru a putea să folosească mijloacele digitale și s-au apropiat de copii”.

Citește mai mult

Andreas Lier - BASF

„Mă duc aproape în fiecare dimineață cu bicicleta la birou, pe o distanță de 3-4 km, în timp ce vecinii mei adoră să-și conducă SUV-urile, să stea în ambuteiaje, să polueze aerul, lăsând o amprentă mare de carbon doar pentru a se simți foarte confortabil și a afișa simboluri de statut social”, dezvăluie Andreas Lier, CEO al BASF România, într-un interviu pentru Republica.

Citește mai mult

O afacere cu cânepă

Ionuț a plecat în India în toamna lui 2017 ca să viziteze cele șapte orașe sfinte. A luat această decizie după un an și jumătate în care a lucrat pentru o companie elvețiano-britanică din Praga, unde ajunsese ca proaspăt absolvent al unui masterat în Olanda, care nu și-a găsit nimic de lucru în țară.

Citește mai mult

Andrei Pitis

Andrei Pitiş, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria locală de IT, a investit până în prezent în 15 startup-uri, după ce în 2018 a demarat un proiect prin care vrea să ajute 100 de români să ajungă milionari în euro din startup-uri în tehnologie.

Citește mai mult