Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Banca Transilvania, SIF Moldova și platforma editorială Republica acordă o bursă de 15.000 de euro și două burse parțiale de 7.500 euro pentru trei viitori cursanți ai programului Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca

MBA - imagine noua

Banca Transilvania, SIF Moldova și platforma editorială Republica.ro oferă în acest an o bursă integrală și două burse parțiale pentru trei viitori cursanți ai programului Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca.

Bursa integrală are o valoare totală de 15.000 de euro – „Bursa BT Roberto Marzanati” - și acoperă în întregime taxa de studii pentru cei doi ani.

Cele două burse parțiale au fiecare o valoare de 7.500 euro și sunt oferite de SIF Moldova. Fiecare dintre cele două burse parțiale acoperă doar jumătate din costurile de şcolarizare, urmând ca cealaltă jumătate să fie acoperită de către câștigători.

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să avanseze în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Programul Executive MBA University of Hull constă în 12 module despre managementul general al unei afaceri, cursurile abordând teme variate, precum: gândire sistemică, marketing, mediul internațional de afaceri, consultanță și managementul proiectelor, contabilitate, managementul resurselor umane, comportament organizațional, leadership etc. 

Cursurile programului Executive MBA University of Hull organizate de Asociația Transilvania Executive Education – TEE, în parteneriat cu The University of Hull vor începe în 30 iulie 2020.

Calendarul desfășurării competiției pentru acordarea bursei este următorul:

  • 29 iunie -12 iulie 2020 inclusiv - înscrierea în concurs
  • 13-19 iulie 2020 – evaluarea candidaților
  • 20 iulie 2020 - desemnarea câștigătorilor burselor

Câştigătorii vor fi anunțați prin newsroom BT, prin intermediul site-ului EMBA University of Hull (România), social media, cât și prin intermediul partenerului media al competiției, Republica.ro.

Dosarul unui candidat trebuie să cuprindă:

  • Formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE. Candidații vor completa formularul în doi pași. Mai întâi ei vor scrie despre o idee de afaceri pe care o vor prezenta în business canvas-ul din formular, unde vor indica beneficiarii, sustenabilitatea proiectului și cum poate fi scalat. Apoi candidații vor răspunde la întrebarea: „Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?” din cadrul formularului de înscriere
  • CV în limba engleză/sau linkul către profilul de LinkedIn
  • O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator. Recomandarea trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care face recomandarea şi antetul companiei/instituției reprezentate de persoana care face recomandarea.

Toate documentele de mai sus trebuie trimise la adresa de email office@teecluj.ro, până pe 12 iulie 2020  Aici puteți accesa Regulamentul Campaniei “Câștigă o bursă la Executive MBA University of Hull”

Cursuri online

Pentru noua generatie de cursanți din care vor face parte și bursierii, cursurile încep în 30 iulie, în Cluj-Napoca. În funcție de evoluția pandemiei, University of Hull este pregătită să predea online toate cursurile.

În ultimele luni, cursanții actuali ai programului au avut cursuri exclusiv online, precum și o serie de webinarii cu invitați internaționali.

EMBA University of Hull (Executive Master of Business Administration) este un program de studii internaţionale de business, 100% britanic, organizat ȋn Cluj-Napoca. Programul are dublă acreditare internaţională, din partea AMBA (The Association of MBAs) şi de la AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull, instituţie de învăţământ superior cu aproape 90 de ani de tradiţie.

Programul oferă instrumentele necesare pentru a permite participanților să identifice și să gestioneze problemele organizaționale într-o manieră creativă, etică și durabilă. Despre avantajele EMBA University of Hull puteți citi aici

La EMBA University of Hull, curricula, predarea cursurilor şi examinarea sunt după model britanic, similar programelor oferite de University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore, și Bahrain, în decurs de 20 de ani.

Principiul EMBA-ului este “Gândeşte global, Acționează local”, iar predarea cursurilor şi networking-ul sunt după modelul University of Hull, “Gândirea Conectată”.

Directorul programelor oferite de TEE este Dr. Andrew Taylor, antreprenor, consultant de management şi alumni al University of Hull.

Din 2015, de când a fost lansată școală de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanți, iar în prezent studiază peste 30 de manageri și antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit care reunește Universitatea Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Este susținut de Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență și know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult