Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Manele la Coldplay, seara a doua: de data asta, nimeni nu a huiduit. Cum a detensionat Chris Martin atmosfera

Chris Martin

În cea de-a doua seară de concert la București, solistul trupei Coldplay a vorbit despre momentul de miercuri, în care cântărețul de manele Babasha a fost huiduit, și a cerut în glumă publicului să îl huiduie 5 secunde. Când l-a invitat din nou pe Babasha să cânte, „o singură melodie”, Chris Martin i-a îndemnat pe spectatori să fie buni. 

„Și dacă nu vă place, mergeți la baie sau faceți ce vreți, dați mesaje prietenilor pe telefon, dar fiți buni. Nouă ne plac muzica și oamenii”, relatează Hotnews.ro. De această dată, scrie sursa citată, publicul l-a aplaudat pe tânărul interpret de manele huiduit cu o seară înainte.

„Aseară am fost supărat și m-am simțit cumva vinovat  că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus la culcare și când încercam să adorm mi-am dat seama că sunteți publicul nostru și vă iubim necondiționat (...) Călătorim prin toată lumea și poate nu înțelegem prin ce treceți la nivel individual sau prin ce trece cultura voastră, dar înțelegem că toți oamenii merită să fie tratați egal, inclusiv voi, românii, Ieri a fost frumos pentru că am înțeles că, orice ați face, tot o să vă iubim și tot o să venim în România, Cântăm azi și e cel mai bun public pe care l-am avut vreodată”, a spus Chris Martin,

După acest moment, el a cerut publicului în glumă să îl huiduie 5 secunde și a spus că huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • catalin check icon
  L-o fi plimbat băieții cu rolsu' ăla de la nunta care a blocat orașul. Și cu porcu după ei.
  • Like 3
 • Radsub Radsub check icon
  https://www.youtube.com/watch?v=bCRzTy40cac
  • Like 0
 • Radsub Radsub check icon
  timorat? nu mergea mic? nu se auzea copilul. asta e ideea cand dai in bariera ma avertizezi.
  • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult