Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Manifestație împotriva corupției la Paris, inspirată de protestele din România

Aproximativ 1.500 de oameni au protestat duminică împotriva politicienilor corupți în Paris, în Place de la Republique, după o mobilizare pe Facebook, pe modelul protestelor din România.

Protestul a fost numit „Adunarea împotriva corupţiei aleşilor”. Manifestanții cer ca legea să fie egală pentru toți și au protestat faţă de politicienii care deturnează banii publici și se află în conflict de interese. 

(Foto Facebook/Sarah Benamar)

„Nu vom fi singurii care ne facem auziți. România, printre altele, oferă un serios exemplu în acest moment”, spun pe pagina de Facebook organizatorii protestului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Fie vorba între noi,este nevoie de asemenea manifestări în toate țările latine din Europa,balkanice și populistele central-europene.
    • Like 1


Îți recomandăm

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult