Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Manifestație împotriva corupției la Paris, inspirată de protestele din România

Aproximativ 1.500 de oameni au protestat duminică împotriva politicienilor corupți în Paris, în Place de la Republique, după o mobilizare pe Facebook, pe modelul protestelor din România.

Protestul a fost numit „Adunarea împotriva corupţiei aleşilor”. Manifestanții cer ca legea să fie egală pentru toți și au protestat faţă de politicienii care deturnează banii publici și se află în conflict de interese. 

(Foto Facebook/Sarah Benamar)

„Nu vom fi singurii care ne facem auziți. România, printre altele, oferă un serios exemplu în acest moment”, spun pe pagina de Facebook organizatorii protestului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Fie vorba între noi,este nevoie de asemenea manifestări în toate țările latine din Europa,balkanice și populistele central-europene.
    • Like 1


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult