Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Maraton de vaccinare la Castelul Bran. Cei care se vaccinează primesc acces gratuit la camera de tortură

Începând de vineri, 7 mai 2021, Castelul Bran va găzdui în fiecare weekend, timp de o lună, maratoane de vaccinare în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.

Beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran, au precizat organizatorii.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, fără programare, centrul fiind deschis vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov,

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ieri au fost 314 cazuri noi, au fost 7 decese, sunt 5 473 000 vaccinați cu 1 doză respectiv 4 390 000 cu 2 doze
  În România cum stați ? Pă buci în crîșme !
  La toamnă spre iarnă cu ce vă veți lăuda ?
  • Like 0
 • Nota 10+ pentru afiş!
  Şi eu tot fără ironie o spun!
  • Like 0
 • Nu stiu daca exista o competitie a titlurilor de articole dar, daca ar exista, pentru mine, titlul articolului asta ar fi pe primul loc. O spun fara ironie. You’ve made my day.
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult