Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Marcel Ciolacu, act ratat după ce a fost întrebat cine va prelua Ministerul Educației: „Acest portofel revine celor de la PNL”

M Ciolacu

foto: captura facebook PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a făcut sâmbătă o gafă, atunci când a fost întrebat dacă partidul său are vreun candidat pentru Ministerul Educației, după demisia lui Sorin Cîmpeanu. 

Liderul PSD a spus că „portofelul” educației nu aparține PSD, corectându-se imediat, scrie Bistrița Expres. „Sunt și oameni din interiorul Partidului Social Democrat, și oameni din exteriorul Partidului Social Democrat, dar în acest moment acest portofelu...portofoliu revine celor de la Particul Național Liberal și nu am avut o discuție în vreun sens de a schimba vreun portofoliu din guvern”, a spus Ciolacu, într-o conferință de presă la Bistrița Năsăud.

Nu e prima dată când Ciolacu confundă noțiunea de „portofoliu” cu „portofel”. În noiembrie anul trecut, la conferința în care a anunțat lista miniștrilor din partea PSD, președintele PSD anunța că „decizia majoritară a fost ca domnul Dîncu să fie desemnat din partea PSD să ocupe portofelul de ministru al apărării”.

Momentul la minutul 7.28

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pai, nu a gresit. El chiar la portofel se gandea. Fiecare post e privit prin aceasta prisma: a portofelului. Cati bani a dat acolo unde trebuie cel ce va fi numit in functia respectiva si cati bani va produce pe mai departe din acel post pentru sistemul mafiot ce guverneaza Romania.
    Si pana la urma domnul Ciolacu Marcel nu are nicio vina daca cuvantul portofoliu suna atat de asemanator cu cuvantul portofel, ducandu-l in eroare si facandu-l sa graiasca adevarul.
    • Like 0
  • Va mirati? Eu nu. Asta este nivelul "politicianului" roman.
    • Like 0


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult