Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Marcel Ciolacu, act ratat după ce a fost întrebat cine va prelua Ministerul Educației: „Acest portofel revine celor de la PNL”

M Ciolacu

foto: captura facebook PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a făcut sâmbătă o gafă, atunci când a fost întrebat dacă partidul său are vreun candidat pentru Ministerul Educației, după demisia lui Sorin Cîmpeanu. 

Liderul PSD a spus că „portofelul” educației nu aparține PSD, corectându-se imediat, scrie Bistrița Expres. „Sunt și oameni din interiorul Partidului Social Democrat, și oameni din exteriorul Partidului Social Democrat, dar în acest moment acest portofelu...portofoliu revine celor de la Particul Național Liberal și nu am avut o discuție în vreun sens de a schimba vreun portofoliu din guvern”, a spus Ciolacu, într-o conferință de presă la Bistrița Năsăud.

Nu e prima dată când Ciolacu confundă noțiunea de „portofoliu” cu „portofel”. În noiembrie anul trecut, la conferința în care a anunțat lista miniștrilor din partea PSD, președintele PSD anunța că „decizia majoritară a fost ca domnul Dîncu să fie desemnat din partea PSD să ocupe portofelul de ministru al apărării”.

Momentul la minutul 7.28

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pai, nu a gresit. El chiar la portofel se gandea. Fiecare post e privit prin aceasta prisma: a portofelului. Cati bani a dat acolo unde trebuie cel ce va fi numit in functia respectiva si cati bani va produce pe mai departe din acel post pentru sistemul mafiot ce guverneaza Romania.
    Si pana la urma domnul Ciolacu Marcel nu are nicio vina daca cuvantul portofoliu suna atat de asemanator cu cuvantul portofel, ducandu-l in eroare si facandu-l sa graiasca adevarul.
    • Like 0
  • Va mirati? Eu nu. Asta este nivelul "politicianului" roman.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult