Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mesaj de la Bunica: „Oameni buni, am o rugăminte la dumneavoastră. Stați în casă și faceți curățenie, că acum vin sfintele Paști!”

bunica

Foto captura

Vloggerul Mircea Bravo a postat pe Facebook un nou clip în care bunica face un apel la români să stea în casă cât mai mult pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Bunica le spune oamenilor să se uite cât mai puțin la TV în această perioadă și, în schimb, să-și ocupe timpul cu curățenia și pregătirile de Paște.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult