Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Mexic, ultima medalie. Cătălina Ponor anunță că se retrage din gimnastică: „Și așa am încheiat o carieră de 26 de ani...”

Cătălina Ponor

Foto: Facebook Cătălina Ponor

Cătălina Ponor și-a încheiat cariera de 26 de ani în gimnastică la concursul „Abierto Mexicano de Gimnasia” din Mexic, unde a obținut medalia de argint la individual compus.

„Şi aşa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulţumesc, domnule Lucian Sandu, pentru faptul că aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final fără să mă dezamăgiţi. Mulţumesc tuturor celor care aţi stat alături de mine şi pentru toată încurajarea şi suportul acordat. Mulţumesc, Mexic, pentru toată iubirea pe care am primit-o azi la concurs. Mâine urmează Gala şi partea cea mai frumosă în care toţi ne distrăm şi lumea ne poate vedea şi altfel decât în competiţii. Vă mulţumesc şi vă iubesc”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

De-a lungul carierei sale, Cătălina Ponor a câștigat sute de medalii, dintre care 23 la cele mai importante competiții internaționale. A participat de trei ori la Jocurile Olimpice, la care a obținut trei medalii de aur, în timp ce la Campionatele Europene a câștigat opt medalii de aur.  Gimnasta, în vârstă de 30 de ani, își anunțase retraggerea încă de luna trecută, când spunea: „Îmi voi termina anul cu concursurile mici şi demonstraţiile deja planificate, după care din decembrie voi urma alt curs al vieţii”.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • GabiC check icon
  Extraordinar sportiv! Felicitari pentru toata cariera; Este chiar unul dintre putinele exemple pentru copiii nostri.
  De ce nu, si pentru noi;
  Mama Perseverentei si a Dedicatiei!
  Numai bine iti doresc!
  • Like 0
 • Ma bucur pentru Catalina. E o adevarata eroina. Ii urez sa continue cu noua ei etapa a vietii calcand cu piciorul drept !:)...
  • Like 0
 • Anon check icon
  Un mod onorabil de a incheia o cariera de succes. Domnisoara Ponor, tot respectul, jos palaria, felicitari!
  • Like 0
 • catalin check icon
  Felicitari pentru intreaga cariera !
  • Like 0


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult