Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Mihaela Buzărnescu va ajunge în top 20 WTA dacă va câştiga turneul de la San Jose

Mihaela Buzărnescu a ajuns în finala turneului de la San Jose, după ce a învins-o pe Elise Mertens, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1. În finală, Buzărnescu o va întâlni pe grecoaica Maria Sakkari, care a învins-o în etapa precedentă pe Daniel Rose Collins.

Foto: Guliver/Getty Images

„Sunt mulţumită şi bucuroasă că sunt în finală, a treia finală a carierei mele. Chiar şi să pot juca în semifinale la mai multe turnee WTA era un rezultat foarte bun pentru mine. Trebuie să folosesc acest lucru pentru a rămâne puternică şi pozitivă pentru viitor. Sunt cel mai mândră de faptul că voi ocupa o poziţie mai bună în clasament săptămâna viitoare. Este o mare realizare, de care sunt mândră. Dacă voi ajunge în Top 20, obiectivul meu încă de când aveam 14 ani, o să fie un sentiment extraordinar”, a declarat Buzărnescu după meciul cu Mertens.

Potrivit News.ro, prin calificarea în finală, Buzărnescu şi-a asigurat urcarea pe locul 21 WTA, cel mai bun al carierei sale, și dacă va câştiga turneul va ajunge pe locul 20.

Meciul dintre Buzărnescu și Sakkari va avealoc duminică noapte, de la ora 12:00 și va fi difuzat în direct la Digi Sport 2.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult