Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ministrul Justiţiei, filmat în timp ce încălca regulile de circulaţie. Toader: „Când am văzut linia eram deja peste ea”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost filmat la volan, în timp ce tăia mai multe benzi de circulație după ce a ieșit din curtea Palatului Victoria. Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare.

Ministrul și-a recunoscut greșeala și spune că așteaptă amenda de circulație.

„N-am văzut imaginile. Adevărat este faptul că ieri sau alaltăieri, exact nu ştiu când, am ieşit cu maşina din curtea Guvernului. Nu am văzut niciun semn, nimic, şi am ieşit frontal în faţă. Când am văzut linia eram deja peste ea. De dat înapoi era mai rău decât de a merge înainte. N-a fost o atitudine de sfidare a liniei de încălcare a regulii. Îmi asum chestiunea, am să primesc o amendă şi cam asta am de declarat", a spus ministrul Justiţiei, Tudorel Toader pentru Ştirile TVR.

Unii dintre protestatarii din Piaţa Victoriei spun că deseori mașinile oficialilor din Guvern părăsesc curtea Palatului Victoria, încălcând regulile de circulație.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tudorele,ai depasit 'linia' demult,ticalosule.Sunt curios cum traiesti cu nevasta-ta in casa daca nu e la fel ca tine! Sunteti 'happy familly',toate bune si frumoase,ne roadem unghiile doar sub masa?
  • Like 0
 • Pleaca un talhar,vine altul,minciuna nu e un viciu pentru ei-daca spun vreun adevar se sufoca.D-le tudorel, e prima data cand iesi cu masina de acolo? Vad ca ai stat destul sa astepti oportunitatea de a o 'taia'! Stii foarte bine ca in postura in care esti acum nici un vant nu poti sa dai in directia gresita, or,tu ce faci,sfidezi,nu-i asa? Cu legile cum faci daca nu vezi 'liniile'?Cat ramai in postul asta? Sau indeplinesti 'liniile'trasate si dupa aia poti sa dispari precum pionul de sacrificiu.Va veni si vremea cand lumea nu va mai striga decent 'demisia'. Vor striga 'vrem capul lui Motoc!!' Nu cred ca ai vrea sa fii acolo,atunci, si sa dai din colt in colt.De ce nu va urcati voi toti pe o nava de croaziera,plecati in tarile calde si lasati tara asta mulsa si rasmulsa de alde voi?
  • Like 0
 • o explicatie de nesimtit, la cit a stat acolo nu a vazut cele trei-patru linii calcate? Ne crede prosti, in oricare tara civilizata, isi dadea demisia!
  • Like 0
 • check icon
  Scena a fost aseară la TVR 1. Este o scenă tipică de nesimțire și tupeu românesc: și lipsa indicatorului la ieșirea din curtea Guvernului și lipsa de bun simț a celor aflați la volan și care ies de acolo. Scena este uzuală, ce s-a dat seară este un episod din alte câteva mii.
  • Like 0


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult