Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ministrul Justiţiei, filmat în timp ce încălca regulile de circulaţie. Toader: „Când am văzut linia eram deja peste ea”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost filmat la volan, în timp ce tăia mai multe benzi de circulație după ce a ieșit din curtea Palatului Victoria. Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare.

Ministrul și-a recunoscut greșeala și spune că așteaptă amenda de circulație.

„N-am văzut imaginile. Adevărat este faptul că ieri sau alaltăieri, exact nu ştiu când, am ieşit cu maşina din curtea Guvernului. Nu am văzut niciun semn, nimic, şi am ieşit frontal în faţă. Când am văzut linia eram deja peste ea. De dat înapoi era mai rău decât de a merge înainte. N-a fost o atitudine de sfidare a liniei de încălcare a regulii. Îmi asum chestiunea, am să primesc o amendă şi cam asta am de declarat", a spus ministrul Justiţiei, Tudorel Toader pentru Ştirile TVR.

Unii dintre protestatarii din Piaţa Victoriei spun că deseori mașinile oficialilor din Guvern părăsesc curtea Palatului Victoria, încălcând regulile de circulație.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tudorele,ai depasit 'linia' demult,ticalosule.Sunt curios cum traiesti cu nevasta-ta in casa daca nu e la fel ca tine! Sunteti 'happy familly',toate bune si frumoase,ne roadem unghiile doar sub masa?
  • Like 0
 • Pleaca un talhar,vine altul,minciuna nu e un viciu pentru ei-daca spun vreun adevar se sufoca.D-le tudorel, e prima data cand iesi cu masina de acolo? Vad ca ai stat destul sa astepti oportunitatea de a o 'taia'! Stii foarte bine ca in postura in care esti acum nici un vant nu poti sa dai in directia gresita, or,tu ce faci,sfidezi,nu-i asa? Cu legile cum faci daca nu vezi 'liniile'?Cat ramai in postul asta? Sau indeplinesti 'liniile'trasate si dupa aia poti sa dispari precum pionul de sacrificiu.Va veni si vremea cand lumea nu va mai striga decent 'demisia'. Vor striga 'vrem capul lui Motoc!!' Nu cred ca ai vrea sa fii acolo,atunci, si sa dai din colt in colt.De ce nu va urcati voi toti pe o nava de croaziera,plecati in tarile calde si lasati tara asta mulsa si rasmulsa de alde voi?
  • Like 0
 • o explicatie de nesimtit, la cit a stat acolo nu a vazut cele trei-patru linii calcate? Ne crede prosti, in oricare tara civilizata, isi dadea demisia!
  • Like 0
 • check icon
  Scena a fost aseară la TVR 1. Este o scenă tipică de nesimțire și tupeu românesc: și lipsa indicatorului la ieșirea din curtea Guvernului și lipsa de bun simț a celor aflați la volan și care ies de acolo. Scena este uzuală, ce s-a dat seară este un episod din alte câteva mii.
  • Like 0


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult