Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ministrul Justiţiei, filmat în timp ce încălca regulile de circulaţie. Toader: „Când am văzut linia eram deja peste ea”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost filmat la volan, în timp ce tăia mai multe benzi de circulație după ce a ieșit din curtea Palatului Victoria. Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare.

Ministrul și-a recunoscut greșeala și spune că așteaptă amenda de circulație.

„N-am văzut imaginile. Adevărat este faptul că ieri sau alaltăieri, exact nu ştiu când, am ieşit cu maşina din curtea Guvernului. Nu am văzut niciun semn, nimic, şi am ieşit frontal în faţă. Când am văzut linia eram deja peste ea. De dat înapoi era mai rău decât de a merge înainte. N-a fost o atitudine de sfidare a liniei de încălcare a regulii. Îmi asum chestiunea, am să primesc o amendă şi cam asta am de declarat", a spus ministrul Justiţiei, Tudorel Toader pentru Ştirile TVR.

Unii dintre protestatarii din Piaţa Victoriei spun că deseori mașinile oficialilor din Guvern părăsesc curtea Palatului Victoria, încălcând regulile de circulație.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tudorele,ai depasit 'linia' demult,ticalosule.Sunt curios cum traiesti cu nevasta-ta in casa daca nu e la fel ca tine! Sunteti 'happy familly',toate bune si frumoase,ne roadem unghiile doar sub masa?
  • Like 0
 • Pleaca un talhar,vine altul,minciuna nu e un viciu pentru ei-daca spun vreun adevar se sufoca.D-le tudorel, e prima data cand iesi cu masina de acolo? Vad ca ai stat destul sa astepti oportunitatea de a o 'taia'! Stii foarte bine ca in postura in care esti acum nici un vant nu poti sa dai in directia gresita, or,tu ce faci,sfidezi,nu-i asa? Cu legile cum faci daca nu vezi 'liniile'?Cat ramai in postul asta? Sau indeplinesti 'liniile'trasate si dupa aia poti sa dispari precum pionul de sacrificiu.Va veni si vremea cand lumea nu va mai striga decent 'demisia'. Vor striga 'vrem capul lui Motoc!!' Nu cred ca ai vrea sa fii acolo,atunci, si sa dai din colt in colt.De ce nu va urcati voi toti pe o nava de croaziera,plecati in tarile calde si lasati tara asta mulsa si rasmulsa de alde voi?
  • Like 0
 • o explicatie de nesimtit, la cit a stat acolo nu a vazut cele trei-patru linii calcate? Ne crede prosti, in oricare tara civilizata, isi dadea demisia!
  • Like 0
 • check icon
  Scena a fost aseară la TVR 1. Este o scenă tipică de nesimțire și tupeu românesc: și lipsa indicatorului la ieșirea din curtea Guvernului și lipsa de bun simț a celor aflați la volan și care ies de acolo. Scena este uzuală, ce s-a dat seară este un episod din alte câteva mii.
  • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult