Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Nadal despre Djoković: Dacă voia, putea să joace la Australian Open. Dacă ești vaccinat, poți să joci

Rafael Nadal și Novak Djokovic

Foto: Getty Images

Rafael Nadal nu îl compătimește pe Novak Djoković pentru faptul că nu poate participa la Australian Open. 

„Cred că, dacă voia, ar fi jucat fără probleme aici, în Australia. El a luat propriile decizii și fiecare este liber să-și ia propriile decizii, dar apoi există câteva consecințe. Desigur, nu-mi place situația în care se află. Într-un fel îmi pare rău pentru el. Dar, în același timp, știa condițiile încă de acum câteva luni”, a declarat tenismenul. 

Nadal, care a avut Covid, a subliniat că regula e clară: dacă ești vaccinat, poți să joci.

„Am trecut prin Covid. Am fost vaccinat de două ori. Dacă faci asta, nu ai nicio problemă să joci aici. Acesta este singurul lucru clar. Despre restul lucrurilor, nu vreau să exprim o părere că nu am toate informațiile. Singurul lucru clar pentru mine este că, dacă ești vaccinat, poți juca la Australian Open și peste tot, iar lumea, după părerea mea, a suferit prea mult ca să nu respecte regulile”, a spus el.

„Cred în ceea ce spun oamenii care cunosc medicină. Și, dacă ei spun că trebuie să ne vaccinăm, trebuie să facem vaccinul. Acesta este punctul meu de vedere”, a subliniat Nadal.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult