Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Novak Djokovic, mesaj pentru Emma Răducanu după victoria la US Open: Emma, ești fantastică!

Emma Raducanu.

Foto: Timothy A. Clary / AFP / Profimedia

Novak Đoković, numărul 1 mondial, a scris un mesaj pe rețelele sociale, în care îi felicită pe Emma Răducanu și Daniil Medvedev pentru victoriile la US Open.

„Felicitări celor doi campioni. Fantastică poveste pe tabloul feminin de simplu cu două adolescente jucând în finală. Emma, ești fantastică! Daniil, meriți cu prisosință primul tău titlu de Grand Slam", a scris Novak Đoković, pe contul său de Twitter.

Emma Răducanu, 18 ani, a învins-o pe canadiana Leylah Fernandez în finala US Open, devenind prima jucătoare britanică de tenis care câștigă un turneu de Grand Slam, după 44 de ani, scrie Hotnews.ro.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult