Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Numărul persoanelor care au votat până acum în diaspora l-a depășit pe cel din turul 1 al prezidențialelor din 2014

Vot diaspora - FB

Foto Facebook/Vot diaspora

Peste 161.300 de români votaseră în diaspora până sâmbătă, la ora 13:55, potrivit prezenței în timp real afișată pe site-ul Biroului Electoral Central (BEC). Numărul l-a depășit pe cel al românilor care au votat la turul 1 al prezidențialelor din 2014, când și-au exprimat dreptul la vot în total 161.262 de persoane.

Surse implicate în procesul electoral au declarat pentru G4Media.ro că mai mulți membri ai secțiilor de votare din străinătate nu s-au prezentat vineri și sâmbătă la muncă, iar înlocuirea lor de către Biroul Electoral pentru secțiile de votare din străinătate se realizează cu dificultate.

Mai mult:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Asta imi spune ca multi romani ar vrea sa se intoarca acasa daca clasa de politicieni imbecili le-ar permite.
    • Like 1


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult